Stor interesse for lokalopgør i Randers

Af: FS / Foto: Getty Images - 8. august 2018, kl. 14:20

Randers FC beretter om stor aarhusiansk interesse for lokalopgøret i Randers på søndag.

Fornylig indtog AGF's fans Vejle Stadion med et udsolgt udebaneafsnit. Det samme sker måske på søndag, når Randers FC venter på BioNutria Park. 

For som interessen for kampen har udviklet sig i denne uge er der noget, der tyder på, at en modstander igen må hænge de røde lamper ud foran udebaneafsnittet. 

Onsdag middag var der nemlig solgt næsten tusind billetter til udebaneafsnittet - helt præcist 889. Og dermed er hele det oprindelige udebaneafsnit i Randers næsten udsolgt.

- Og det øvre afsnit på udebaneafsnittet, hvor de stemningsskabende fans foretrækker at stå er allerede udsolgt, fortæller SLO og fankoordinator i Randers FC, Daniel Svane. 

Hele endetribunen til Aarhus
Randers har åbnet op for, at hele ende-tribunen vil blive udebaneafsnit til kampen, der starter søndag kl. 18. Dermed er der i alt plads til godt 2.500 århusianske fans. 

- I forhold til kampen i Vejle, hvor der jo blev udsolgt, så er der nu købt flere billetter til Randers-kampen end på det tilsvarende tidspunkt op til kampen mod VB - kurven er så og sige stejlere. Vi er dog spændte på, hvordan Smuk Fest, der har sidste dag søndag, vil indvirke på interessen. Men med den interesse som Randers FC beretter om allerede nu, vil det ikke overraske os, hvis der igen bliver udsolgt på et udvidet AGF-udebaneafsnit, hvilket selvfølgelig vil være helt fantastisk - det ved jeg, at holdet sætter stor pris på, siger kommunikationschef i AGF, Søren Højlund Carlsen. 

Hele endetribunen 
Forleden fortalte Randers FC, at hele endetribunen på BioNutria Park (Quickpot-tribunen) bliver for AGF-fans. Dermed har man som århusianer muligheden for at vælge enten en siddeplads eller en plads i stemningsafsnittet - alt efter temperament og ønsker. Det normale udebaneafsnit i Randers (N9 og Ø9 på billetsidens stadionoversigt) bliver til AGF's stemningsfans. Her er der indgang via den normale udebane-indgang. På udebaneafsnittet er der plads til ca. tusind fans, der altså nu næsten er udsolgt. 

Resten af Quickpot-tribunen bliver til et afsnit med siddepladser. Lige nu har Randers FC åbent for salg til afsnittet Ø8. Når det afsnit er ved at være udsolgt, vil Randers åbne op for et nyt.

Bemærk, at der der vil være adgang fra billetsalgsboden ved udebaneafsnittet, hvor Randers FC i samarbejde med AGF assisterer ved opdelingen og indgangen, og sørger for, at det hele forløber så nemt som muligt. 

Randers FC gør opmærksom på, at alle billetter i udeafsnittene er unummererede. Der bliver åbnet op for udeafsnittene halvanden time før kampstart, der altså er søndag den 12.8 kl. 18. 

Her finder du din billet til kampen i Randers.

Getty Images -870522432

(Jens Stage og co. kan se frem til at kæmpe foran mange fans fra Aarhus i søndagens lokalopgør)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet