Vis flaget

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 9. august 2018, kl. 11:40

Flag for AGF - flag for Aarhus. Der er 1.500 AGF-flag ude i Aarhus. De flag - og mange andre - håber klubben at se mere til i løbet af efteråret.

I forbindelse med Aarhus Walk uddelte AGF intet mindre end 1.500 AGF-flag, der dannede et smukt syn op ad Stadion Allé. 

Men de 1.500 AGF-flag skal ikke kun bruges en gang om året til Aarhus Walk. De skal bruges hele tiden - året rundt. Derfor opfordrer vi i AGF nu alle til at vise flaget. Hæng det ud af vinduet. Tag det med til kamp. Op på altanen med det. Vis du er AGF'er med flaget. Vis flaget. Vis farven. Vis AGF. 

Aarhus Walk 220718-054

- Vi vil gerne bringe de mange flag - der nu er ude i Aarhus - i spil og sørge for, at de stadig lever - især til vores kampe. Vi er stolte af at være fra Aarhus - og det er flagene med til at markere. Så vi håber, at se de mange flag fra Aarhus Walk - og naturligvis mange andre slags flag - igen og igen hen over den kommende sæson, fortæller Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

I kølvandet på Aarhus Walk lancerer AGF derfor nu de de fem flagbud. De skal være med til at minde alle fans om at vise flaget - på den ene eller anden måde - op til og under kampene. 

De fem bud er: 

Vi flager på kampdag

Vi flager ned ad Stadion Allé

Vi flager, når vi synger Malaga

Vi flager, når vi løber ind

Vi flager, når vi scorer

Getty Images -1008089788 (2)

Vis dit flag 
AGF vil i den kommende tid sætte ekstra fokus på AGF-flag. Både i byen og på de sociale medier, hvor AGF opfordrer alle til at dele billeder med AGF-flaget under AGF's normale hashtag #ksdh. 

I den forbindelse opfordrer vi alle til at medbringe flag til AGF's hjemmekampe. Det behøver ikke være det hvide flag fra Aarhus Walk, men kan være alle slags AGF-flag. 

Derudover søsætter AGF en række aktiviteter med relation til flaget, så vi efteråret fortsat kan flage byen og Ceres Park hvid. 

IMG_6408

(Ud med flaget. Også derhjemme. Privatfoto)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet