David Nielsen: Det var vigtigt

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 17. december 2018, kl. 22:26

Det var i sagens natur en ganske tilfreds cheftræner David Nielsen, der efter mandagens dramatiske sejr gjorde status på kampen mod Hobro.

En arbejdssejr og en vigtig afslutning på året. Cheftræner David Nielsen var naturligvis tilfreds med sejren over Hobro mandag aften. 

- Det er altid fedt at vinde til sidst - især, når man har spillet en kamp med flere rigtig gode muligheder for at score, men hvor modstandernes målmand står rigtig godt. Ham må vi tage hatten af for. Men spillerne bevarer troen og det er rigtig godt at se, lød det fra David Nielsen efter kampen. 

Med sejren kan vi nu igen se op mod en top seks, der "kun" er fire point væk. Men David Nielsen hæfter sig lige så meget ved at sejren giver en god følelse ind i juleferien. 

- Det var vigtigt for os at slutte ordentlig af og vi har fået en stærk afslutning med seks point i de sidste tre kampe og det er stærkt af spillerne at levere det til sidst. Det er dejligt at gå på ferie med en sejr, men vi må også lære af vores dårlig periode her i efteråret, hvor der er mange ting, der skal blive bedre. Så der venter hårdt arbejde på den anden side af jul. Men i dag nyder vi sejren, siger David Nielsen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet