En god følelse at gå på ferie med

Af: TH / Foto: Ole Nielsen - 18. december 2018, kl. 14:10

I dag er truppen gået på juleferie. Og det på en opløftet tone efter Pierre Kanstrups sene scoring i aftes. Et mål som hovedpersonen da også efter kampen var umanerlig tilfreds med.

Uret havde passeret de 92 minutter, da anfører Pierre Kanstrup mandag aften stormede ind i Hobros felt og fandt Tobias Sanas frisparksaflevering med en lang fod. Dermed forandrede Kanstrup et noget gråt 0-0 resultat til tre julesøde point, der betyder meget for spillerne som kan gå på juleferie med en god følelse i kroppen.   

- De bedste sejre er de der lidt grimme 1-0-sejre, hvor man får scoret lige til sidst. Og resultatet giver os noget at jagte i foråret, når vi kommer så langt. Nu har vi trods alt kun fire point op - det bør være muligt og hente, og det kommer vi til at komme ud til foråret og jagte helt vildt, lød det fra Kaptajn Kanstrup efter kampen mod Hobro, hvor vi havde chancer til flere mål end det ene, men altså måtte ind i overtiden før forløsningen kom. 

- Vi har kampen igennem nogle fine chancer, som vi desværre brænder, og jeg synes, vi har okay styr på Hobro. De får en fin start, men så tager vi over, og det var lidt som at gassen løb ud af ballonen til sidst hos Hobro. 

Ny makker 
For Pierre Kanstrup bød Hobro-kampen på et comeback til hans makker i midterforsvaret gennem sæsonens første kampe, da Niklas Backman var tilbage efter sin lange sygdomsperiode. 

- Backman spiller jo en fantastisk kamp. Han vinder jo alle sine dueller i dag, og spiller også godt med bolden. Og det var rart at se Backman tilbage - specielt efter det forfærdelige forløb han har haft, siger Pierre Kanstrup, der i dag er gået på juleferie som redningsmand. En god følelse for anføreren, der er blevet noteret for to selvmål i de senere kampe. 

- Det var en forløsning at få scoret og ikke mindst at vinde. Både for den hårde periode vi har været inde i og for kampen. Det er tre point som måske ikke er alt-afgørende, men har rigtig meget at sige. Og så skyldte jeg vist også en enkelt...

Skærmbillede 2018-12-18 Kl . 13.17.04

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet