Forsvarstalent forlænger med AGF

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 6. december 2018, kl. 12:06

16 årige Emil Agerbæk har forlænget sin aftale med AGF.

I de her dage går et ungt talent rundt på Fredensvang med et ekstra stort smil. For den 16 årige Emil Agerbæk har netop forlænget den ungdomskontrakt han indgik i 2017 efter han kom til AGF tilbage i 2013. Nu har han så fået en aftale, der gælder frem til sommeren 2021.

Forlængelsen kommer som en følge af en god udvikling hos det unge forsvarstalent.

- Emil arbejder rigtig seriøst med sin fodbold, så det har været naturligt for os at forlænge aftalen med ham og vi er rigtig glade for, at Emil kan se sig selv hos AGF i årene frem, siger Allan Frederiksen, der er talentchef i AGF.

Emil Agerbæk er midt-stopper - primært i venstre side. I sæsonen 2017/2018 var han som U16 spiller med til at spille U17 DM titlen i hus. I indeværende sæson har han spillet både U17 og U19 og han er her i weekenden med U19 til holdets afsluttende kampe ved de Skandinaviske Mesterskaber i Gøteborg.

- Emil har gennem lang tid præsteret godt i AGF og på DBU´s ungdoms-landshold, og han er en hårdt arbejdende og ansvarlig spiller, der har fokus på at blive endnu bedre, fortæller Allan Frederiksen.

Gavnlig udvikling
For det unge talent selv var det også en glædens dag, da han kunne skrive under på forlængelsen, der gælder fra 1. januar 2019.

- Jeg er meget glad for at kunne forlænge med AGF. Det er rart at ha' styr på de næste par år - det giver en ekstra motivation til at fortsætte det hårde arbejde i hverdagen, siger Emil Agerbæk, der har haft glæde af en god udvikling, der har matchet ham mod ældre spillere i AGF.

- Efter min første sæson i AGF var jeg gået fra at være en af de dårligste på holdet til at være en af de bedste. Derfor har jeg nogle gange fået muligheden på årgangen over mig igennem nogle af årene, hvilket har givet en del, når jeg har spillet med og mod nogen, der er lidt ældre, stærkere og hurtigere end en selv, forklarer Emil Agerbæk, der nu har som mål at bide sig fast på AGF U19 og selvfølgelig i fremtiden at komme ind omkring Superliga-truppen.

Til dagligt går Emil Agerbæk i 1.g på ESAA-linjen på Marselisborg Gymnasium. Emil Agerbæk stammer fra Aarhus, hvor han spillede i Aabyhøj IF og ASA inden han i 2013 kom til AGF.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet