Mikanovic: Vi skal op på tæerne

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 7. december 2018, kl. 9:14

Efter wekenden venter FC Nordsjælland på Right to Dream Park og dermed også en kamp på kunstgræs - et underlag som der trænes på i denne uge.

Mandag aften venter årets næstsidste Superliga-kamp, når vi skal en tur til Farum og dermed også kunstgræsset på Right to Dream Park. Og netop underlaget på mandag har sat sit præg på forberedelserne til kampen, hvor holdet har forladt det ellers - for årstiden - rigtige fine græstæppe på Fredensvang til fordel for kunstgræs.

Og for vores højreback Dino Mikanovic, så er det godt med en uges tilvænning til underlaget. For selv om han glæder sig til endnu en Superligakamp på mandag, så bliver kunstgræsset på Right to Dream Park nok aldrig kroatens favoritunderlag.

- Men vi træner på vores egen kunstgræsbane i denne uge for at forberede os så godt som muligt, så det skal nok blive godt. FC Nordsjælland spiller en god gang fodbold - især hjemme på deres bane - så vi skal være klar og oppe på tæerne fra start, og så må vi se, om vi ikke kan få noget godt med hjem, siger Dino Mikanovic, der - sammen med sine forsvarskollegaer - har måtte lægge ryg til kritiske røster, da vi er begyndt at lukke flere mål ind end, vi gjorde i begyndelsen af sæsonen. Et faktum vores højreback Dino Mikanovic forklarer, at der bliver arbejdet hårdt på at ændre på Fredensvang.

- Vi er gennem længere tid kommet mere frem på banen og spiller mere offensivt og målsøgende. Det har så desværre betydet, at vi ikke altid har stået rigtigt i forsvaret, hvilket naturligvis ikke må ske. Men vi er trods alt stadig blandt de hold i ligaen, der har lukket færrest mål ind, og vi arbejder alle benhårdt til træning på at kunne gøre begge dele - både presse modstanderne og skabe chancer, og samtidig lukke godt af bag ved. Og på mandag skal vi i hvert fald sørge for at stå godt. Men vi vandt sidst, vi var i Farum, så vi tager afsted til kampen fuld af optimisme, siger Dino Mikanovic frem mod weekendens afsluttende træninger på kunstgræsset inden turen søndag går til Sjælland til de sidste forberedelser inden kampen mod FC Nordsjælland, der starter mandag aften kl. 19.

Billetter købes her >>>>

Husk, at Arbejdernes Landsbank giver pølser til de første 300 AGF-fans på Right to Dream Park.