Truppen klar til Vejle-kamp

Af: SHC / Foto: Getty Images - 2. december 2018, kl. 16:01

18 mand er er udtaget til mandagens traditionsrige kamp mod Vejle Boldklub i Ceres Park.

Mandag aften er der kamp igen i Ceres Park, når Vejle Boldklub kommer til Aarhus til et af de store opgør i dansk fodbold.

Efter søndagens træning har trænerstaben sat navne på de 18 spillere, der udgør truppen til kampen.

Og her finder vi Óscar Whalley tilbage efter han afsonede karantæne i den seneste kamp. Ny i truppen i forhold til AC Horsens kampen er også Sebastian Hausner.

Dermed har truppen til kampen mod Vejle følgende sammensætning:

1. Óscar Whalley / 2. Dino Mikanovic / 7. Jakob Ankersen / 8. Mustafa Amini / 9. Ryan Mmaee / 10. Martin Spelmann / 11. Tobias Sana / 14. Jens Stage / 16. Casper Højer Nielsen / 27. Adama Guira /  18. Jesper Juelsgård / 19. Mustapha Bundu / 23. Pierre Kanstrup / 24. Youssef Toutouh / 29. Bror Blume / 31. Kasper T. Kristensen / 37. Sebastian Hausner / 44. Magnus Kaastrup

#AGFVB

• Kick Off: Mandag 3.12.18 kl. 19:00 - Køb billet her >>>
  • Dommer: Michael Tykgaard
  • Linjedommere: Daniel Nørgaard og Steffen Beck Bramsen
  • 4. dommer: Aydin Usl

Kort om Vejle Boldklub

• Vejles seneste fem kampe: FC Midtjylland (1-5), AC Horsens (3-1), Hobro IK (0-1), FCK (1-3), SønderjyskE (0-3)
  • Statistik mod VB på hjemmebane i Superligaen siden 1998: Tre sejre, to uafgjorte, et nederlag.

• VB er Superligaens dårligste til at score på udebane - kun tre mål på fremmed græs er det blevet til for vejlenserne.

• VB's træner Adolfo Sormani er i morgen henvist til tribunen på Ceres Park, da han afsoner karantæne.
  • I alt har AGF og VB mødt hinanden i Superligaen 26 gange med ni sejre til AGF og fem til VB.
  •
Ved samtlige møder gennem tiderne i Danmarksturneringen har AGF og VB mødt hinanden 98 gange.
  •
Skader: Ingen