U19 delte med Brøndby i målfest til de skandinaviske mesterskaber

Af: BJ / Foto: Frederik Sindberg - 7. december 2018, kl. 21:22

I den sidste puljekamp til de skandinaviske mesterskaber i Göteborg spillede U19 fredag eftermiddag 4-4 mod Brøndby.

I en underholdende og medrivende kamp var AGF-drengene bedst i den første time takket være et aggressivt pres. Det resulterede i en 3-1-føring, men i anden halvleg gik luften lidt af ballonen, og Brøndby fik med tre scoringer vendt op og ned på det hele. I de absolut døende sekunder lykkedes det dog at udligne til slutresultatet 4-4.

Et resultat, der betyder, at U19 er afhængig af, at Rosenborg ikke vinder over Hammarby IF senere i dag, hvis holdet skal slutte øverst i puljen og dermed kvalificere sig til søndagens finale.

- Det er en hektisk og meget tempofyldt kamp. Vi spiller 60 minutter på et voldsomt højt niveau. Vi er foran 3-1 - og vi kan egentlig være foran med mere. Men vi laver simpelthen for store fejl. De laver et mål på en bold, der bare ryger over os, og så laver de tre mål på indlæg, der er stort set identiske. Vi har et stort udviklingsområde i forhold til den del af spillet, for det har været et problem hele sæsonen, at modstanderne har haft for let ved at lave chancer mod os. Vi kommer bagud, men spilerne viser god moral - og det er egentlig der, jeg synes, vi har rykket os mest i løbet af sæonen, for spillerne arbejder sig gennem tingene, og vores præstationer er langt mere stabile, og det gør også, at vi producerer langt flere chancer. Vi laver fire mål mod Brøndby, der ligger nr. 3 i ligaen.

- Så ros for det offensive udtryk, men det gør ondt i mit hjerte, at vi indkasserer fire mål. Vi er foran 3-1, og her skal vi på U19-niveau være lidt mere professionelle og kyniske og forsvare os hjem. Så det er lidt vores egen skyld, hvis vi ikke kommer i finalen. Men vi må krydse fingre og se, hvordan det går i kampen mellem Rosenborg og Hammarby, fortæller Fatah Abdirahman.

De fire AGF-scoringer blev sat ind af Mikkel Møller Lassen, Alexander Ammitzbøll (2) og Albert Grønbæk Erlykke.

U19 skal i aktion igen søndag - og her gælder det enten en finaleplads eller en kamp om tredjepladsen.

Læs også: U19 klar til det sidste skandinaviske skridt >>

Her kan du se de mange mål fra kampen  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet