Youssef Toutouh bygger på: Glæder sig til FCN mandag

Af: JR / Foto: Ole Nielsen - 6. december 2018, kl. 11:01

Youssef Toutouh fik et godt indhop i mandags. Nu ser den nyeste mand i hvidt frem mod den næste kamp

Youssef Toutouh var få centimeter fra at score sit første mål i AGF-trøjen, da Amini i mandags sendte ham i dybden mod Vejle ved stillingen 2-1 - desværre gik afslutningen lige forbi. Men den nyeste mand i hvidt gjorde en god figur i de 20 minutter, han fik på banen. Og den vævre offensivspiller føler sig da også godt tilpas efter en lang periode med hård optræning for at komme tilbage i topform. 

- Det går i den rigtige retning. Jeg har gjort store fremskridt, siden jeg kom. Jeg har mere overskud og har ikke trætte ben efter træninger og kamp, så det er dejligt. Det var vigtigt med sejren over Vejle, og det var fedt at være en del af, så nu håber jeg bare at jeg kan bygge på og få flere minutter, så jeg kan nå mit topniveau igen, fortæller Youssef Toutouh.

Vores 24'er ser nu frem til mandagskampen mod FC Nordsjælland, hvor han håber på endnu en gevinst. 

- Jeg synes, vi har gjort det ganske okay i størstedelen af kampene her på det seneste, hvor vi har været lidt uheldige. Mod Vejle spillede vi ikke op til vores bedste, men fik alligevel sejren, og det har man også brug for nogle gange, og der er mange gange, hvor det har været os, der har følt os uheldige efter en kamp. Nu har vi så to kampe tilbage, og jeg håber og tror på, at vi kan få maksimumpoint i de kampe. Vi tager selvfølgelig én kamp af gangen, og nu glæder vi os bare til at møde FCN på mandag - forhåbentligt med mange af vores gode fans i ryggen, siger Youssef Toutouh, der - hvis han udtages til kamptruppen - rejser med holdet til Sjælland allerede søndag for at forberede sig til kampen mandag aften kl. 19. 

Billetter kan købes her >>>

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet