Blue Water lægger navn til lounge på Ceres Park

Af: SHC - 15. februar 2018, kl. 15:19

Når spillerne på mandag løber ind på Ceres Park til årets første hjemmekamp, bliver det med en helt ny lounge på Ceres Park.

Selv om hjemmeholdet endnu ikke har spillet en hjemmekamp i år, så arbejdes der i disse dage alligevel hårdt på Ceres Park. Her er håndværkere således i gang med at omforme en af loungerne til Blue Water Lounge.

Det er den mest eksklusive af loungerne på AGF's hjemmebane, der nu tager navn efter Aarhus' største shippingfirma; Blue Water Shipping. 

Det nye navn til loungen på Ceres Park er kulminationen på et samarbejde mellem Blue Water og AGF, der har udviklet sig med hastige skridt i de senere år.

Fra at være startet som en mindre partner på det såkaldte bronzeniveau blev Blue Water Shipping Sølvpartner i 2015 og Guldpartner i 2017, før de nu også lægger navn til Blue Water Loungen på Ceres Park. Forventningen er, at det øgede samarbejde med byens hold kan løfte kendskabet til Blue Water Shipping endnu mere.

Bw5

- Vi har de seneste år oplevet en markant fremgang i Aarhus, og vi ønsker at stå endnu stærkere. Både i forhold til vores kunder - nuværende som fremtidige, men også i forhold til vores medarbejdere og ikke mindst til vores evne til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere. Det kan samarbejdet med AGF bidrage positivt til, og navngivningen af "vores" nye lounge er indtil videre kulminationen af vores samarbejde med byens hold, fortæller Jan Dam Poulsen, der er direktør for Blue Water Shipping i Aarhus.

- Vi har en strategi om at være "Best in town", hvilket betyder, at vi vil være de bedste på vores felt i de byer, vi er repræsenteret i. Og her ser vi AGF som en væsentlig medspiller, tilføjer Jan Dam Poulsen, der glæder sig til, at den nye Blue Water Lounge for alvor kommer i brug, når AGF spiller årets første hjemmekamp mod SønderjyskE på mandag den 19. februar.

Blue Water Shipping er en global leverandør af alle former for logistikydelser indenfor moderne Supply Chain Management. Blue Water Shipping er repræsenteret med 60 kontorer på verdensplan. På alle kontorerne kombineres et stærkt globalt netværk med lokal ekspertise - herved tilfører virksomheden værdi til kunderne og leverer serviceydelser, der rækker langt udover at transportere gods på en sikker og effektiv måde. I Aarhus har Blue Water Shipping hjemme i Skejby og med en afdeling på havnen.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet