God præstation af U17 mod Omonia Nicosia

Af: BJ - 15. februar 2018, kl. 0:14

Om halvanden uge tager U17 hul på forårssæsonen. Holdet er i øjeblikket på træningslejr på Cypern for at finpudse de sidste detaljer under varmere himmelstrøg, og her blev det onsdag til en 2-0-sejr over Omonia Nicosia.

Efter kampen fangede AGF.dk U17-cheftræner Fatah Abdirahman på telefonen for en kort kommentar, og han var meget tilfreds med den indsats, hans mandskab leverede mod Omonia Nicosia, der er nr. 2 i deres hjemlige liga.

- Vi har arbejdet rigtig meget med den offensive del i opstarten. Det har været både gennembruds- og afslutningsspillet, og begge dele lykkedes vi meget flot med. Der var en god variation i vores opspil, og vi fik afsluttet vores angreb. Samtidig havde vi god kontrol over kampen. De havde vel kun to-tre chancer - en af disse var et straffespark, som Johannes flot tog sig af. Vi skabte selv en del gode muligheder og scorede to gange. Det første mål stod Anders Fæster for på en assist fra Gustav Mogensen, og Magnus Kirchheiner udbyggede føringen på et oplæg fra Mikkel Møller Lassen, fortæller Abdirahman, der glædede sig over den spillemæssige fremgang, han så i kampen.

- Det var helt klart vores bedste præstation her i opstarten, og jeg var især tilfreds med at se, at drengene spillede med den iver og intensitet, som de også har vist på træningsbanerne under hele træningslejren.

Han er i det hele taget meget tilfreds med udbyttet af træningslejren indtil videre.

- Det er perfekte forhold. Græsbanerne er gode, og vi har virkelig mulighed for at arbejde med detaljerne i vores spillestil og med spillernes individuelle udvikling. Også hotellet er helt i top, så det er på alle måder optimale betingelser, vi har.

Han har 23 spillere med på træningslejren - heriblandt to U15-spillere. U17 vender tilbage til Danmark lørdag, og syv dage senere gælder det forårspremieren mod Silkeborg på hjemmebane.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet