Keeper-kage til Jovanović

Af: SHC / Foto: FS - 6. februar 2018, kl. 15:47

Det var en tilfreds målmand, der mandag aften ikke kun fik sine store hænder på et stort trofæ, men også kunne se frem til et ekstra stykke kage.

- Han skal nok få et ekstra stykke kage. Cheftræner David Nielsen var i sit gavmilde humør efter gårsdagens sejr over FK Jablonec i finalen i The Atlantic Cup, hvor målmand Aleksandar Jovanović blev dagens helt med to redninger i den afgørende straffedyst. 

Så cheftræneren varslede efter kampen kage til den serbiske keeper, der - ikke overraskende - var godt tilfreds med sin og holdets indsats. 

- Jeg er rigtig glad, fordi vi sammen vandt kampen og tog trofæet. Det var ikke den bedste kamp, vi har har spillet hernede, og vi var til tider presset af et rigtig godt hold. Men vi holdt stand og kæmpede - det bar frugt til sidst, sagde Aleksandar Jovanović, der måtte se sig passeret en enkelt gang i den ordinære kamp, men ellers stod en god kamp. De gode takter tog han med sig i straffesparksafgørelsen, hvor han endte med at redde to tjekkiske spark, og dermed vandt AGF altså kampen og finalen i The Atlantic Cup. 

Hjem til Hobro
Nu går turen så onsdag hjem til Aarhus og det fortsatte arbejde frem mod den første kamp, hvor der for alvor bliver noget på spil. Nemlig forårspremieren på Alka Superligaen, hvor Hobro venter mandag den 12. februar kl. 19 på DS Arena.  

- Nu kan vi se tilbage på en god træningslejr og for alvor begynde at se frem mod starten på turneringen, hvor vi skal præstere fra dag ét. Det har været en god træningslejr, hvor alt har fungeret godt og vi har trænet fint og haft nogle gode kampe mod dygtige modstandere. Men alt det er intet værd, hvis ikke vi er klar på mandag. Så nu skal vi hjem og arbejde videre, sagde Aleksandar Jovanović, der altså fik lov til at snige et stykke kage ned inden træningsbanen kaldte igen i dag. 

IMG_4432

(Der var kys til pokalen fra matchvinder Jovanovic efter mandagens sene sejr over FK Jablonec i finalen i The Atlantic Cup) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet