Kom til afterski før fodboldkamp

14. februar 2018, kl. 21:52

På mandag tager AL Bankfanzonen årstiden alvorligt og fejrer årets første hjemmekamp med afterski.

Mandag den 19. februar kl. 19 venter årets første hjemmekamp i Ceres Park. Og lige som sidste år, åbner AL Bank Fanzonen naturligvis som altid før kampen, så du kan samles med vennerne og andre fans i hyggelige omgivelser inden kampstart.

På mandag bliver det dog en AL Bank Fanzone med et twist, der er meget inspireret af årstiden. For som opvarmning til kampen mod SønderjyskE byder vi på en afterski-inspireret fanzone med alt det man kender fra en god afterski-fest.

Derfor vil du blandt andet kunne finde jægerte, kakao med rom og dejlig varm suppe i boderne. Det vil også være muligt at muntre sig med en snowboard simulator eller den klassiske disciplin i at slå søm i. Og for at sikre den rette stemning, sørger vi naturligvis for ægte sne - uanset om det kommer fra oven eller ej. (Men bare rolig - det gør det ikke)

23594600_184134705497384_3046004309700378624_n

Ellers bliver AL Bank Fanzonen som du kender den: et godt sted at varme op før kampen i godt selskab af mange andre AGF'ere. På mandag åbner AL Bank Fanzonen kl. 17.30. Der er kick-off til kampen mod SønderjyskE kl. 19. Portene til Ceres Park åbnes kl. 18. Husk, at du gerne må tage de drikkevarer med ind på Ceres Park, som du ikke lige når at få nydt færdige udenfor i AL Bank Fanzonen - det manglede da bare.

Husk også, at der naturligvis er tænkt på børnene, der ikke skal snydes for hoppeborge og legeland - det finder I i foyeren til Ceres Arena ved siden af AL Bank Fanzonen.

Så kom til fodbold i skoven på mandag. Vi fik en god start på foråret med den flotte sejr i Hobro. Den skal følges op på mandag den 19.2 kl. 19, når SønderjyskE kommer på besøg. Billetter til kampen købes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet