Mariagerfjord kalder på mandag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 8. februar 2018, kl. 8:58

Mandag er ventetiden endelig forbi, når Alka Superligaen starter igen for vores vedkommende. Det sker med en tur til Mariagerfjord og Hobro, hvor der er gratis stadionpølser til alle fra Aarhus.

Det har været en god vinteropstart med hele to pokaler og gode træningskampe mod hårde modstandere.

Men det er alt sammen kun forberedelse til den virkelige verden - til Alka Superligaen, der for vores vedkommende starter ved bunden af Mariagerfjord, når vi på mandag den 12. februar skal til DS Arena for at møde Hobro IK i den sidste kamp i årets første superliga-runde. 

Gratis pølser
Kampen starter kl. 19 og de lokale har sat alle sejl til for at få besøg fra Aarhus. Således byder bosætningskampagnen "Flyt til Mariagerfjord" alle gæster på udebaneafsnittet på gratis stadionpølser. Så aftensmaden er altså inkluderet i billetten, der kan købes her. Husk at bestille til 'Pajo-bolte Tribunen', hvis du vil stå med dine med-fans og nyde godt af tilbuddet om en pølse fra de gavmilde Hobroensere. 

Det bliver to hold, der meget gerne vil starte foråret med tre point. Hobro for at holde sig til i top seks - os for at komme op i tabellen og godt i gang. Værterne på mandag har dog ikke vundet i Alka Superliga siden 17. november, hvor det blev til sejr over FC Helsingør, mens vi som bekendt sluttede fint af med fem point i de sidste fire kampe. 

Så der er al mulig grund til at tage nord på mandag aften - det er ikk' ret meget længere væk end til Randers...

Både AGF Fanclub Aarhus og Samlet for Aarhus arrangerer busture til Hobro, hvis ikke man ønsker at køre selv. Find dem på Facebook. 

Pierre Kanstrup 210717-05

(Den nyudnævnte anfører Pierre Kanstrup i årets første kamp mod Hobro, der blev vundet 2-0 hjemme på Ceres Park i sommeren 2017. Tag med til Hobro på mandag og se om det bliver til endnu en sejr over de gulklædte fra Mariagerfjord) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet