Martin Pušić på vej til Portugal: Jeg glæder mig

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. februar 2018, kl. 11:31

I nat kunne vi fortælle, at angriberen Martin Pušić er skiftet til AGF. I dag er han så på vej til træningslejren i Portugal.

Det har været et et hektisk døgn for Martin Pušić. Og det fortsætter lidt endnu for den 30-årige angriber, før han for alvor kan trække fodboldstøvlerne på igen.

For efter det sent onsdag aften faldt på plads, at han skifter til AGF fra FC København er han nu på vej til træningslejren i Portugal, hvor det forventes, at han ankommer sent i aften. 

AGF.dk fangede dog vores nye angriber på vej til lufthavnen. Og han glæder sig over han er blevet AGF-spiller og ser frem til at komme i gang med den sidste del af forberedelserne frem mod forårspremieren.

- Jeg glæder mig meget til at møde mine nye holdkammerater og til at komme ned og være med på træningslejren. Fra mine år i Alka Superligaen har jeg haft fornøjelsen af at møde AGF flere gange. Det er en klub med stolte traditioner og en fantastisk tilhængerskare, som jeg ser frem til at repræsentere, siger Martin Pušić, der med 37 mål i 88 Alka Superliga-kampe har bevist sit værd som målscorer i den bedste danske fodboldrække. 

Hans erfaring - og ikke mindst dedikation til spillet - er dog også noget af det han vil forsøge at bringe med sig som ny AGF-spiller. 

- Jeg kender den danske liga indgående, og jeg er overbevist om, at jeg med mål, dedikation og hårdt arbejde kan bidrage til succes for AGF, tilføjer Martin Pušić.

Martin P (1)

(Fremover skal Niklas Backman og de andre AGF''ere ikke forsvare mod Martin Pušić, men spille med den østrigske angriber. Foto: Lars Rønbøg) 

Tidligere i sin karriere har Martin Pušić blandt andre tørnet ud for Esbjerg fB og FC Midtjylland, hvor han hos herningenserne blev topscorer i Alka Superligaen i 2014/2015-sæsonen med 17 mål.

- Martin har tidligere bevist sit værd som en veltestet og dygtig angriber i Alka Superligaen. Så vi ser meget frem til at byde ham velkommen i klubben, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen. 

Før Martin Pušić kom til FC København i sommeren 2017 var han udlejet fra sin tidligere klub, FC Midtjylland til Sparta Rotterdam, hvor det i foråret blev til seks mål i 14 kampe.

Fredag kan du møde vores nye angriber på AGF TV. Husk også fredagens testkamp mod Beijing Guoan, der gælder en plads i finalen i The Atlantic Cup. Den kamp kan ses direkte på Footballtv.org fredag den 2.2 kl. 21.00

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet