Ny målmandstræner på plads

13. februar 2018, kl. 8:41

Så har Alka Superligaholdet fundet deres nye målmandstræner. Han tog med hjem til Aarhus fra træningslejren i Portugal.

Efter målmandstræner Lee Baxter stoppede i AGF tidligere i opstarten, trådte den spanske målmandstræner Jacobo Sanz, til for at hjælpe på træningslejren i Portugal. Her trænede han truppens målmænd under hele træningslejren.

Og det kommer til at fortsætte resten af foråret. For Jacobo Sanz tog med holdet tilbage til Aarhus og Fredensvang, hvor han nu skal fortsætte sit arbejde med de bedste målmænd.

- Efter Lee's exit brugte vi vores netværk hurtigt for at løse situationen. Og via assistenttræner Rubén Sellés kontakter fik vi mulighed for, at få Jacobo med til Portugal, hvor vi blev enige om, at han skulle fortsætte sit arbejde her i Aarhus. Jacobo er en dygtig fyr, der kan skabe en god rytme og et flow i sin målmandstræning. Nu tager han så over for foråret, og så ser vi til sommer om Jacobo bliver en mere permanet løsning på den post, fortæller sportschef Peter Christiansen.

34-årige Sanz har en fortid som aktiv i klubber som Real Valladolid, Getafe, Tenerife og græske PAOK Saloniki. Han skal fungere som målmandtræner for AGF's bedste målmænd - indtil videre - frem til sommer. 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet