Nyt clean sheet gav et point mod SønderjyskE

Af: BJ - Foto: Ole Nielsen den 19. februar 2018, kl. 21:43

AGF leverede endnu en solid defensiv indsats, da SønderjyskE mandag aften gæstede Ceres Park. Det rakte til et enkelt point i en kamp med få chancer.

To kampe - to clean sheets. En solid defensiv har kendetegnet AGF-mandskabet i de to første opgør i dette forår. Til forskel fra forårspremieren mod Hobro lykkedes det dog ikke David Nielsens tropper mandag aften at få sat et matchvindermål ind, og derfor endte opgøret mod SønderjyskE uden vinder. Et fair resultat? Ja, selvom hjemmeholdet havde flest muligheder, var gæsterne fra Haderslev også nærgående i et par situationer, hvorfor der ikke kunne indvendes det store imod nulløsningen.

Et veloplagt AGF-hold åbnede kampen i ganske fin stil og havde kontrol over begivenhederne i den første halve time. Det udmøntede sig også i gode muligheder til Mustapha Bundu, Martin Spelmann og Daniel A. Pedersen, men SønderjyskE-defensiven fik dog afværget de aarhusianske tilnærmelser.

Tættest på en AGF-scoring i første halvleg var dog ikke en hvidbluset spiller, men derimod en SønderjyskE-forsvarsspiller, der med knæet fik afsluttet mod eget mål, men bolden gik lige forbi den ene opstander.

Mod halvlegens slutning fik SønderjyskE et lille overtag. De vandt flere dueller - i en kamp, der på grund af baneforholdene var meget duelpræget- og de kom først på de fleste andenbolde. Det kastede flere dødbolde af sig, og i en enkelt situation førte en smart kombination til et nærgående forsøg, som dog blev afværget af Dino Mikanovic tæt under mål. 

I de døende sekunder måtte Aleksandar Jovanovic også diske op med en fin redning på en afslutning fra Mikael Uhre efter en omstilling.

Anden halvleg blev åbnet som de første 45 minutter: Med et hjemmehold i teten. Og igen førte det også til afslutninger. Både Daniel A. Pedersen og Casper Højer Nielsen havde således gode skudmuligheder i Sønderjyskes felt, men i begge situationer kom en SønderjyskE-fod i vejen.

Ligesom i første halvleg var et selvmål tæt på at åbne scoringen. Denne gang var det Martin Spelmann, der uheldigt kom til at ramme bolden, så den havde kurs mod Jovanovic' mål, men en flot redning af den serbiske keeper forhindrede en scoring.

Afslutningen på kampen blev uden de store højdepunkter. Ingen af holdene formåede for alvor at blive farlige. Indskiftede Kasper Junker forsøgte sig fra distancen på en dyb stikning, men skuddet manglede præcision - og tættere på en scoring kom vi ikke. Det blev dermed til et enkelt point - og på en dag, hvor de offensive aktioner havde svære kår, var det en fornøjelse at se den solide defensive indsats, der blev leveret. For anden kamp i træk. 

Næste opgave er på lørdag, hvor Lyngby venter på udebane.

Kampfakta - Alka Superliga:
AGF - SønderjyskE 0-0 (0-0)

Advarsler:
AGF: Tobias Sana, Pierre Kanstrup, Kasper Junker
SønderjyskE: Victor Ekani, Kees Luijckx

Tilskuere: 4.418

AGF:
Aleksandar Jovanovic - Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Niklas Backman, Casper Højer Nielsen - Martin Spelmann, Adama Guira (67: Mustafa Amini), Daniel A. Pedersen, Jakob Ankersen (75: Kasper Junker) - Tobias Sana, Mustapha Bundu (67: Martin Pusic)

SønderjysKE:
Sebastian Mielitz - Stefan Gartenmann, Eggert Jonsson, Kees Luijckx, Nicholas Marfelt - Niki Zimling (67: Philip Zinckernagel) - Simon Kroon, Marcel Rømer , Victor Ekani, Christian Jakobsen - Mikale Uhre

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet