Tjekkisk modstand i sidste testkamp

Af: SHC / Foto: FK Jablonec - 4. februar 2018, kl. 20:46

I morgen aften spiller vi den sidste testkamp i forberedelserne til foråret. Det er samtidig finalen i The Atlantic Cup.

Mandag aften gælder det den sidste testkamp inden Alka Superligaen for vores vedkommende starter mandag den 12.2 ude mod Hobro. Kampen står mod det tjekkiske hold FK Jablonec og det er samtidig finalen i årets The Atlantic Cup. FK Jablonec, der holder til i byen Jablonec Nad Nisou godt 100 km. nordøst for Prag, er et velkendt hold i The Atlantic Cup, hvor de har deltaget flere gange. De to seneste år er de nået finalen i turneringen - dog uden at vinde. I 2016 mødte vi dem senest i The Atlantic Cup, hvor det blev til et 0-2 nederlag for AGF. 

Jablonec har således fine traditioner i træningsturneringen i Portugal, og i år er ingen undtagelse. På deres vej til finalen har de vundet over svenske Hammerby, mens en uafgjort mod ligeledes svenske Dalkurd var nok til, at de altså også i år er i finalen.

Slog FCK ud af Europa League 
Kendere af danske fodbold - og især tilhængere af FC København - vil nok også huske Jablonec for at have slået københavnerne ud af kvalifikationen til Europa League tilbage i 2015. Senere i kvalifikationen måtte Jablonec dog give fortabt til Ajax Amsterdam.

- Det bliver en hård kamp mod et godt fodboldhold. Vi har mødt gode hold hernede og det er også det, der er meningen med at være i sådan en træningsturnering som den her. Så vi glæder os til at se, hvordan vi står inden det for alvor brager løs på næste mandag mod Hobro, siger cheftræner David Nielsen. 

Atlantic

Det er første gang AGF er i finalen i The Atlantic Cup, hvor vores bedste resultat er en tredjeplads i 2016. Og selv om det kun er en træningsturnering som forberedelse til de respektives hold sæsoner, så er der skam et pænt trofæ på højkant, der tidligere er vundet af blandt andre FC København, Rapid Wien, FC Midtjylland, Dynamo Moskva og FC Zenit.

Se kampen direkte 
Sent i morgen aften ved vi så, om man også kan skrive AGF i den række. Kampen - der spilles på det tidligere EM-stadion; Estadio Algarve - starter kl. 21.00 (20.00 lokal tid) og den kan følges direkte på Footballtv.org, hvor man kan betale for et livesignal fra kampen. Du kan også følge med på vores Twitter og naturligvis få alt om kampen her på AGF.dk og på AGF TV. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet