Ceres Midtvejsmøde så tilbage på 2017

Af: SHC / FS - 25. januar 2018, kl. 12:50

Onsdag aften var sponsorer og samarbejdspartnere inviteret til det traditionelle Ceres Midtvejsmøde, der i år fandt sted på Koldkærgård Konferencecenter.

Det har i flere år været en tradtion, at AGF's mange sponsorer og partnere mødes i januar til Ceres Midtvejsmøde. Her er der lejlighed til at ønske hinanden godt nytår og se tilbage på året der gik, samt kigge frem mod det nye. I år foregik mødet hos Koldkærgård, der lagde flotte rammer til en hyggelig aften, hvor spillere og sponsorer nød en kavalkade over året der gik.

P1010233

På scenen så vi tilbage på nogen af de mange spændende kampe Alka Superligaholdet har været en del af i 2017, hvor højdepunkterne var forårets velbesøgte opgør mod Viborg FF, hvor vi sikrede os endnu en sæson i Alka Superliga. Men det var også lejlighed til at kigge tilbage på indvielsen af John Stampes Plads, SportTailgaite og mange af de andre begivenheder, der formede 2017 i AGF. 

P1010303

Gæsterne kunne også glæde sig over en smuk version af "I troede vi var døde og borte" fremført af pigekoret Eve, der til lejligheden havde iklædt sig den hvide spilledragt. Den smukke sang rundede en fin aften af på Koldkærgård. 

P1010211

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet