Fredensvang tog hul på et nyt år

Af: SHC / Foto: Frederik Sindberg - 18. januar 2018, kl. 10:06

Der var varme smil og lune krammere i rigelige mængder til at holde januarkulden væk, da Alka Superliga-truppen i dag mødtes til den første træning i det nye år.

Efter en god juleferie var det i dag tid til at tage hul på forberedelserne frem mod den første kamp i Alka Superligaen den 12. februar. 

Og allerede på første dag blev der knoklet igennem på kunstgræsbanen, hvor cheftræner David Nielsen og den nye assistenttræner Rubén Sélles stod i spidsen for en god første træning, hvor der blev arbejdet hårdt og koncentreret med bolden i centrum.

Bedømt på stemningen og indsatsen var det en flok sultne spillere, der havde glædet sig til at komme i gang. Trods en bidende kulde over Viby var humøret højt og kvaliteten ligeså på træningsbanen, hvor Aleksandar Jovanović og Dino Mikanović dog var fraværende på grund af rejseproblemer med aflyste fly. Ligeså var Alexander Juel Andersen og Kasper Junker heller ikke at se, da de begge plejer skader. Til gengæld bød dagen i dag på et gensyn med Björn Sverrisson, der i efteråret har været udlejet til Vejle Boldklub. Også han nød tydeligvis at være tilbage på Fredensvang, hvor Adama Guira også for første gang i længere tid var i fuldt vigør efter sin skade i efteråret. 

P1240112

Assistenttræner Rubén Sélles havde første arbejdsdag i dag. Se et interview med Rubén Sélles her.

P1240109

Björn Sverrisson var tilbage på Fredensvang efter sin udlejning til Vejle.

P1240124

Pierre Kanstrup var naturligvis i korte bukser...

Nytårsappel 
Efter dagens træning var det tid til den traditionelle nytårsappel, der i år foregik på første-salen i det snart færdige klubhus. Her ønskede formand for AGF A/S Lars Fournais godt nytår til alle medarbejdere i AGF. 

-  Sidste år stod vi i det gamle klubhus. Nu står vi i de her nye rammer, som vi snart er klar til at indvie. Det er en milepæl, der vil løfte AGF på mange fronter. Nu får vi facilitetter, der er helt i top og som giver os nogle andre betingelser i det daglige arbejde. I Alka Superligaen skal vi bygge videre på den gode afslutning vi fik med fem point i de sidste fire kampe. Nu gælder det om at samle så mange point sammen som muligt i grundspillet og dermed give os de bedste muligheder i det slutspil, der nærmer sig, lød det blandt andet fra Lars Fournais, der også ønskede AGF's sportslige administrator Ole Hall tillykke med en flot milepæl. Således har Ole Hall netop rundet 20 år i AGF. Stort tillykke lød det til Ole Hall, inden alle medarbejdere kunne ønske hinanden godt nytår og god arbejdslyst i 2018. 

IMG_4095

Første testkamp i de sportslige forberedelser til det nye år er lørdag den 13. januar, hvor vi møder Aarhus Fremad på Fredensvang kl. 12. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet