Se billeder af det nye klubhus

Af: BJ - 5. januar 2018, kl. 10:49

Om få måneder skal det nye klubhus på Fredensvang stå klar, og byggeriet skrider planmæssigt fremad.

Som det fremgår af billederne herunder, er gulve, lofte og vægge ved at være klar i mange af rummene. Især i stueplan, der blandt andet indeholder café, auditorium, fitness-rum, køkken og kontorlokaler, er håndværkerne tæt på målstregen.

I baneplan, der blandt andet indeholder alle omklædningsrum og Superliga-holdets egen afdeling, er der stadigvæk en del ting, der skal gøres, men planen følges, således af klubhuset står klar 1. april.

Nyt Klubhus _jan 18_9
Den nye café set fra foyeren.

Nyt Klubhus _jan 18_6
Caféen set fra modsatte ende.

Nyt Klubhus _jan 18_4
Køkkenet er klar til at få installeret udstyr.

Nyt Klubhus _jan 18_8
Stødabsorberende gulv er lagt i fitness-rummet, der stort set er klar til at blive fyldt ud med træningsudstyr.

Nyt Klubhus _jan 18_1
I baneplan er fliser ved at blive lagt - her ses gangen ind til Superliga-holdets afdeling.

Nyt Klubhus _jan 18_12
Udvendigt er den sidste beklædning ved at blive sat op.

Se også:
Se tegningerne til det nye klubhus >>