AGF triumf i KMD Cup

Af: SHC / Foto: Getty Image/Lars Rønbøg - 13. januar 2018, kl. 23:58

Det blev til en flot samlet sejr for AGF i den første KMD Cup nogensinde. Efter sejre over blandt andre Brøndby IF og OB kunne det unge AGF-hold tage pokalen hjem til Aarhus

Fredag aften stod den på indendørsfodbold, da AGF deltog i premieren på den nye KMD Cup, der er et stævne skabt i fælleskab mellem AGF, OB, AaB og Brøndby. Sidstnævnte lagde hal til den første turnering, hvor vi stillede med et hold bestående af: Jens Stage, Tobias Sana, André Riel, Björn Sverrisson, Nimo Gribenco, Magnus Kaastrup, Kasper Lunding, Søren Bugge, Mads Mikkelsen og Christian Bech.

I Brøndby Hallen var vi kommet i pulje med AaB og BK Frem, hvor sidstnævnte chokerede AGF-holdet med pludselig at være foran 2-0 i den første kamp, indtil drengene fandt sine ben i det hektiske spil på den store indendørsbane med seks mand på hvert hold. Med to mål af Björn Sverrisson og et af Kasper Lunding vendte vi en dårlig start til en 3-2 sejr og var dermed allerede godt på vej i semifinalen.

Først ventede AaB dog i en indendørs version af den jyske klassiker. Også den kamp trak vi os sejrrigt ud af med en 4-2-sejr. De aarhusianske mål signeret af Nimo Gribenco, Tobias Sana, André Riel og Kasper Lunding.

Semifinale mod Brøndby
Dermed var holdet klar til semifinalen, der blev en slags moralsk finale, da det var hjemmeholdet fra Brøndby IF, der ventede. Men trods store profiler fra Brøndbys Alka Superliga-hold på banen og 4.000 højtsyngende fans i ryggen var vores unge hold cool, velspillende og sprudlende. Først blev det 1-0 ved André Riel og kort derefter 2-0 ved Magnus Kaastrup. Men sejren var ikke kommet i hus uden en velspillende Jens Stage i AGF-målet, der stod en flot turnering i den røde trøje med Stage på ryggen. Han tog da også stolt sin målmandstrøje med hjem efter turneringen.

Finalen
Med sejren over Brøndby var vi klar til finalen, der stod mod OB. Det blev en tæt og spændende affære med to gode målmand i hver sin ende af banen, og der skulle et straffespark til, før vi kom foran. På den amerikanske måde med at drible fra midtercirklen ned mod modstandernes mål var dagens anfører Tobias Sana sikkerheden selv. Kort før slutfløjt kunne Magnus Kaastrup så score til en 2-0-sejr, og jublen kunne bryde ud på banen og hos de medrejsende AGF'ere i Brøndby Hallen, og vi kan nu kalde os vinder af den første KMD CUP efter en rigtig flot indsats af hele holdet.

20180112FB-1038

Men der er ikke tid til at hvile på laurbærrerne. I morgen venter opstartens første testkamp, når Aarhus Fremad gæster Fredensvang kl. 12 og cheftræner David Nielsen har bebudet at fredagens KMD-vindere får spilletid i den kamp. Dermed kan de bringe en god portion selvtillid med sig ind til resten af holdet i det forsatte hårde arbejde, der venter holdet frem mod forårspremieren mod Hobro den 12. februar.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet