David Nielsen: Vi var effektive

Af: SHC - 6. juli 2018, kl. 19:02

Høj intensitet, god modstand og en sejr. Vi fik, hvad vi kom efter i dagens tur til Hamborg.

Der var i sagens natur tilfredshed med dagens storsejr i testkampen mod Hamburger SV, der var den tredje og sidste testkamp inden sæsonpremieren næste lørdag. 

- Intensiteten i kampen var meget høj og lige som vi havde håbet på, så blev vi presset af et godt hold. Selv om cifrene måske antyder andet, så var vi oppe mod nogen dygtige spillere med en anden fysik end vi er vant til, sagde cheftræner David Nielsen, der med glæde noterede sig en høj effektivitet hos vores offensive folk. 

- Vi var ekstrem effektive foran mål - det siger sig selv, når vi vinder 5-1 mod et hold, der lige er rykket ud af Bundesligaen. Det var godt at se, at vi formåede at omsætte vores muligheder til mål, tilføjer David Nielsen. 

Kampen mod HSV blev den sidste af tre testkampe, hvor intensiteten i modstanden har været stigende siden den første kamp. I dag kulminerede det med en flot sejr mod en svær modstander. 

- Det var stærkt. Det bedste var, at vi fik 90 minutter i høj intensitet. Vi har præsteret godt i alle kampe i opstarten og det er fint, at vi får vundet inden vi starter sæsonen, siger David Nielsen. 

Skærmbillede 2018-07-06 Kl . 18.23.15

(Pierre Kanstrup og Niklas Backman havde godt styr på HSV i dagens testkamp. Foto: HSV.de) 

To forskellige hold
Anfører Pierre Kanstrup var også fint tilfreds efter en kamp, hvor han stod overfor to forskellige hold, da HSV skiftede hele holdet i pausen, mens vi fortsatte i anden halvleg med de 11 startende. 

- Især i første halvleg havde vi rigtig fint styr på det. Selvfølgelig forsvarer vi dybt i perioder - blandt andet fordi, at deres keeper spiller langt oppe, så de får tit en ekstra mand i opspillet. Derfor kom de ofte i overtal, men det klarede vi fint og vi fik lavet nogen gode mål. I anden halvleg sætter de spillere ind med mere fysik og rutine - det kunne vi mærke, og jeg synes ikke, vi havde så lange perioder med bolden i anden halvleg, siger Pierre Kanstrup, der er klar til sæsonpremieren på næste lørdag. 

- Det har været godt med stigende intensitet i de tre testkampe, hvor vi er blevet matchet godt - og også nogen gange overmatchet, hvilket er med til at udvikle os. Så det har været nogen fine testkampe for os, tilføjer anføreren. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet