Nyt tilbud i Ceres Park: All Inclusive

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 1. august 2018, kl. 9:43

Efter ønske fra publikum tester Ceres Park og Arena nu et nyt all inclusive koncept af ved AGF's kamp mod SønderjyskE på fredag.

Fri øl og pølser. Det er vist enhver fodboldfans drøm. Det er dog trods alt ikke muligt på Ceres Park, men AGF og Ceres Park og Arena lancerer nu et nyt koncept, så man kan købe sig adgang til alle de øl, sodavand og pølser man kan fortære. 

Som på charterferien kalder vi det også All Inclusive. Det er et tilbud man kan tilkøbe til en kamp i Ceres Park for 300 kr., hvor man får adgang til et afmærket område på stadion, hvor du får fri adgang til stadionplatter, øl samt sodavand ad libitum. 

Første gang det er muligt med All Inclusive bliver til AGF's hjemmekamp mod SønderjyskE Fredag den 3. august kl. 18. Her vil Ceres Park og Arena teste konceptet og efterspørgslen. 

- Tilbuddet kommer efter mange af vores gæster har efterspurgt muligheden i den dialog og i de spørgeundersøgelser, vi laver blandt vores publikum og AGF's fans. Så nu prøver vi det af i de kommende kampe som en test og ser om det er noget, der fanger an. Vi udvikler hele tiden vores tilbud til publikum i en god dialog og forsøger at forbedre oplevelsen på Ceres Park. Og All Inclusive kan forhåbentlig gøre det endnu nemmere og sjovere at gå til fodbold i Ceres Park, fortæller bodchef i Ceres Park og Arena, Søren Holst. 

All Inclusive koster 300 kr. og gælder fra dørene til Ceres Park åbner og helt frem til slutfløjt. Efter kampen får du adgang til én ekstra øl eller vand i forbindelse med fansenes after match baren. Læs mere på shop.agf.dk, hvor kan købe adgang til All Inclusive. 

All Inclusive er et tilkøb og købet giver ikke adgang til Ceres Park, så man skal enten have sæsonkort eller en billet til kampen. All inclusive er placeret efter indgangen til C-D tribunen og billetten eller sæsonkortet skal altså gælde til dette område. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet