Sejr over Randers i reserveliga-premiere

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 23. juli 2018, kl. 16:51

I dag tog reserveholdet hul på dette års reserveligaturnering. Og med en 4-0-sejr i Randers fik vi en god premiere. Nimo Gribenco stod for to af de århusianske mål.

En sejr over lokalrivalerne fra Randers FC er altid godt. Så reserveholdet havde en fin eftermiddag, da de mandag eftermiddag var en tur i Randers til den første kamp i denne sæsons reserveliga, der stod mod Randers FC på Bionutria Park. For holdet kunne nemlig rejse tilbage til Aarhus med en flot 0-4 sejr. 

Med en del U19-spillere, samt Jonas Knudsen fra vores serie 1 hold og Jonas Berwald på lån fra Lyseng var det ellers et ungt reservehold, der tørnede ud mod Randers FC's ditto. Men holdet havde fint styr på Randers FC i en lige første halvleg, der dog endte målløs.

Men godt tyve minutter inde i 2. halvleg tog en vis herre fat i gutterne i hvidt. For på bare 10 minutter scorede AGF tre gange. Første gang ved Nimo Gribenco, andet mål stod der Magnus Kaastrup på, mens André Riel satte det tredje mål i en ren mål-bonanza, som Nimo Gribenco lidt senere toppede med sin anden scoring til slutresultatet 0-4. 

- I anden halvleg lavede vi lidt ændringer. Vi flyttede rundt på Magnus Kaastrup og Jacob Trenskow, så vi fik en højrefods-spiller på venstrekanten og omvendt på den anden side. Det åbnede op for lidt mere rum til at spille i, der blev flot udnyttet. Så vi er især tilfredse med anden halvleg i dag, hvor holdet præsterede rigtig godt, fortæller assistenttræner Rubén Sellés, der står i spidsen for reserveholdets kampe. 

Stillingen 0-4 holdt kampen ud og dermed en fin start på årets reserveliga for AGF.

- Drengene gjorde en rigtig god figur i dag. Alle fortjener stor ros for en god indsats på en meget varm eftermiddag. Vi lykkes godt med holde Randers fra de helt store chancer og jeg er tilfreds med, at vi selv var effektive på vores muligheder i 2. halvleg, hvor holdet spillede godt, tilføjer assistenttræner Rubén Sellés.

Udover Randers er AGF også i pulje med AC Horsens, Silkeborg IF og Viborg FF. Næste kamp for reserveligaholdet er den omvendte kamp mod Randers, der finder sted den 13. august i Aarhus. Husk, at der også snart er Superliga-opgør mod Randers. Det er søndag den 12. august kl. 18 i Randers.

Kampfakta
Reserveligakamp - Bionutria Park Randers


Randers FC - AGF 0-4 (0-0)
0-1: Nimo Gribenco
0-2: Magnus Kaastrup
0-3: André Riel
0-4: Nimo Gribenco

AGF: Oscar Whalley, Sebastian Hausner, Jakob Kiilerich (U19), Daniel Thøgersen, Benjamin Hvidt, Søren Gustav Bugge Jepsen (U19), Magnus Kaastrup, André Riel, Nimo Gribenco, Jacob Trenskow (U19), Magnus Anbo (U19), Kasper T. Kristensen, Valdemar Høgh Andersen (Hobro), Jens Knudsen (serie 1), Jonas Berwald (Lyseng)

Randers FC: Frederik Due, Jonas Dakir, Tobias Damsgaard, Christoffer Petersen (U19), Simon Jensen, Marco Vesterholm (U19), Thomas Sønnichsen (U19), Mikkel Dongsted (U19), Andreas Bruhn, Mathias Ibsen (U19), Frederik Lauenborg, Joel Allansson, Tobias Klysner (U19), Jannik Skov Hansen, Emil Riis, Kasper Høgh (U19), Fatawu Abdul Safiu (prøvespiller)

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet