Skyd weekenden i gang på Ceres Park

1. august 2018, kl. 9:34

Fredag kommer SønderjyskE på besøg til fjerde runde i Superligaen, som vi skyder i gang med fredagsbar og fodbold.

Kun få dage efter AGF's seneste kamp gælder det en ny kamp i Superligaen. På fredag den 3. august kommer SønderjyskE nemlig på besøg i Aarhus til fjerde rundes første kamp. 

Med weekenden for døren bliver kampen en god anledning til at sætte weekenden i gang i festligt lag. I hvert fald ruller AL Bank Fanzonen fredagsbaren ud med øl til halv pris og masser af forskellige drinks inden kampstart. Men der er også tænkt på børnene i AL Bank Fanzonen, hvor der er hoppeborge og anden underholdning, ligesom man kan møde de AGF-spillere, der ikke er aktuelle til truppen til en autograf og en selfie. 

Så alt i alt dækker vi op til en hyggelig og festlig start på weekenden. 

Fanzonen 080418-06

Husk, at vi på fredag tester det nye koncept - All Inclusive, der giver adgang til alt det øl, sodvand og pølser man kan rumme for 300 kr. 

På banen gælder det en vigtig kamp, hvor holdet vil gå efter sejren efter tre uafgjorte kampe med masser af god fight og fodbold. Senest i Vejle i mandags, hvor det med lidt held var blevet til en sejr. Så nu tørster gutterne efter at give hjemmepublikummet alle tre point. Så kom ud og støt holdet i bestræbelserne på en sejr i kampen mod sønderjyderne. 

Bemærk, at kampen starter kl. 18 og IKKE kl. 19 som tidligere planlagt. Portene åbner til Ceres Park kl. 17, mens AL Bank Fanzonen åbner kl. 16.30. Billetter til opgøret findes her.

Vi ses på fredag. KSDH! 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet