Stor interesse åbner nyt udebaneafsnit i Vejle

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 29. juli 2018, kl. 13:58

Der er stor interesse for at overvære AGF's kamp i morgen aften mod Vejle på Vejle Stadion. Så stor, at værterne nu har åbnet endnu et udebaneafsnit til AGF's fans.

Interessen for mandagens traditionsrige kamp i Vejle er stor. Således fortalte Vejle Boldklub tidligere søndag, at de nærmer sig en udsolgt langside på Vejle Stadion i Nørreskoven. Nu åbner Vejle Boldklub så også op for et større udebaneafsnit med plads til ekstra 940 AGF'ere. 

Det nye afsnit hedder afsnit J og er lige ved siden af udebaneafsnittet (K) på den ene endetribune. Det nye afsnit består af siddepladser, mens der er ståpladser ved siden af. 

Med åbningen af det nye afsnit kommer AGF til råde over mere end 2.000 pladser til medrejsende århusianere. 

- Vi kan se, at interessen for kampen er stor - både her i Vejle, men også til udebaneafsnittet. Der er stadig en del billetter tilbage til afsnit K, der er vores faste udebaneafsnit. Men vi ønsker ikke, at skulle åbne det nye afsnit på selve kampdagen - det er forbundet med en række logistiske og praktiske opgaver for os. Så det er bedre at gøre i god tid. Så vi tager nu konsekvensen af den store interesse og åbner op for flere pladser til AGF's fans, siger økonomichef og billetansvarlige i Vejle Boldklub, Brian Kristensen.

Køber man billet til afsnit J skal man stadig bevæge sig mod udebane-afsnittet (K) ved ankomst til Vejle Stadion mandag aften. Her vil der være servicepersonale, der kan guide og hjælpe. 

Bemærk, at hvis man ønsker siddepladser til kampen, så skal man købe til det nyåbnede afsnit J. 

Læs mere om de praktiske forhold omkring mandagens traditionsrige kamp her.

Og her finder du et link til Vejles billetsalg.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet