Udebaneafsnittet er udsolgt på Vejle Stadion

30. juli 2018, kl. 14:55

Vejle Boldklub meddeler nu, at der ikke er flere billetter til rådighed for AGF-fans til kampen i aften. Det udvidet udebaneafsnit er nemlig netop blevet udsolgt. Dermed er der udsigt til en hvid endetribune i Vejle til det traditionsrige opgør.

I aften kl. 19 møder vi som bekendt Vejle Boldklub i en traditionsrig kamp, der er blevet kaldt "Jyllands vigtigste fodboldkamp". Sidst vi mødte Vejle i Superligaen var tilbage i 2009, hvor udebaneafsnittet var fyldt med AGF'ere. 

Det bliver det også i aften - og mere til. For Vejle Boldklub har netop meddelt, at udebaneafsnittet nu er udsolgt. Herunder også det nye afsnit som Vejle åbnede op for i går - søndag. Dermed er både det oprindelige udebaneafsnit (K) og det andet, der åbnede i går (J) udsolgt - i alt 2.289 pladser er der - i følge Vejle Boldklub - blevet afsat til AGF-fans. 

Afsnit K består kun af ståpladser, mens der er siddepladser på J. Og ønsker man at sidde til kampen - hvis man for eksempel har børn med, men har købt billet til K, så fortæller Vejle Boldklub, at der vil være servicevagter, der kan hjælpe med at guide. 

Uanset om man har billet til afsnit J eller K skal man stadig bevæge sig mod udebane-afsnittet ved ankomst til Vejle Stadion mandag aften. Her vil der være servicepersonale, der kan guide og hjælpe. Respekter venligst henvisningerne fra medarbejderne på Vejle Stadion og ha' tålmodighed ved eventuel kø. Vi bliver mange i aften, så tag ja-hatten og smilet med. 

Stadionoversigt _2018_V2-768x 492 (1)

Med den store århusianske interesse for kampen opfordrer vi til, at man tager afsted til Vejle Stadion i god tid. Her kan du læse praktiske informationer om kampen.

Og her finder du Vejles guide til de medrejsende fans.

Følg eventuelt også løbende med på Vejle Boldklubs hjemmeside for parkeringsoplysninger og andet relevant praktisk information. 

Vejle Boldklub gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at være i de neutrale tilskuerafsnit iført klubfarver. 

AGF takker for den store støtte og ser frem til en god kamp i aften. 

Nåede du ikke at få billet eller bliver du hjemme i Aarhus af andre årsager, så kan kampen ses på TV3 Sport, høres på P3 eller følges på vores Twitter.  

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet