Ærgerlig sæsonslutning for U19 i Telia Parken

Af: SHC / Foto: FCK.dk - 7. juni 2018, kl. 10:37

Efter en flot turneringsejr i Holland i weekenden kom U19 ned på jorden i sæsonens sidste kamp, da det i aftes blev til et 0-4 nederlag til FC København.

Onsdag aften sluttede U19-holdet sæsonen af med en kamp mod FC København i Telia Parken, der i Superliga-pausen lagde græs til en U19-kamp. 

De unge AGF'ere var taget til Parken oven på en flot turneringsejr i Holland i weekenden, hvor der blev spillet flere kampe på kort tid. Og det kunne da også ses, at U19'erne var - om end ikke fysisk træt, så i mentalt underskud i Parken, hvor det blev til et 0-4 nederlag.

- Turneringen i Holland skal ikke være nogen undskyldning, men jeg synes, at spillerne så mentalt trætte ud. De har haft en hård weekend og kommer hjem sent mandag og så skal herover igen onsdag. Men igen - det skal ikke være nogen undskyldning, for vi spiller ikke godt nok, lød det fra cheftræner Mike Tullberg efter kampen.

Kampen i København blev præget af et meget hurtige mål fra værterne - både kort inde i 1. halvleg og igen i 2. halvleg, hvor AGF'erne så skulle ud og jagte en 3-0 føring til københavnerne. Men det formåede U19'erne ikke og da FCK får scoret igen sidst i kampen ender sæsonens sidste turneringskamp altså med et nederlag på 0-4.

- Vi starter for åbne og virker ikke helt parate, og efter et hjørnespark kort inde i kampen, står en FCK'er helt fri og kan score. Og derfra har vi det svært. Det var tydeligt, at vi manglede Søren Bugge og Benjamin Hvidt inde centralt - det synes jeg godt man kunne mærke. Ikke, at de andre spillere var dårlige, men vi manglede de to til at binde holdet sammen, fortæller Mike Tullberg, der ikke vil lade resultatet i den sidste kamp skygge for en generel god sæson for U19.

- Vi slutter som nummer seks. En klar forbedring i forhold til sidste sæson. Og vi er kun fire point fra en andenplads, hvor FC København ender. Så med lidt mere held havde vi også endt højere op. Og vigtigst af alt, så har vi udviklet spillerne endnu mere - det er jo det, det drejer sig om på U19. Og drengene har rykket sig meget og jeg er sikker på, at det næste år bliver endnu bedre, siger Mike Tullberg, der nu forlader U19 og AGF for at blive assistenttræner i FC Vendsyssel. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet