Abdirahman: Nu skal vi gøre arbejdet færdigt

Af: BJ / Foto: Torkil Fosdal FCK.dk - 14. juni 2018, kl. 8:37

Cheftræner Fatah Abdirahman havde roser til sit mandskab efter 3-2-sejren over FCK i Parken - en sejr, der betyder, at U17 nu i sidste spillerunde på lørdag selv kan afgøre, om de skal have DM-guldmedaljerne om halsen.

- Det var en lige kamp, som kunne være gået til begge sider. Vi prøvede at overraske FCK med en formationsændring til 3-5-2, og vi får også en ok start på kampen og kommer foran på omstilling, som vi efter planen ville ramme FCK på. Men de får hurtigt udlignet, og i første halvleg er vi i det hele taget alt for passive og tør ikke stemple op. Her må jeg også kigge indad, for en ting er at træne en ny formation, noget andet er, at spillerne også skal kunne udføre det. Det lykkedes ikke, og vi har ikke det udtryk, vi gerne vil, konstarer U17-cheftræneren.

Det blev der heldigvis rettet op på til anden halvleg.

- I pausen foretager vi derfor en formationsændring, og i anden halvleg har vi det rigtige udtryk. Da vi kommer på 2-2, virker det som om, at FCK bliver lidt rystet, og herefter synes jeg, det er fortjent, at vi får scoret til 3-2. Vi har også en kæmpe chance til at lukke til 4-2, mens FCK ikke rigtig bliver farlig i slutfasen. Vores to sidste mål var begge indøvede dødbolde, og her skal Rune Düring (assistenttræner, red.) have stor ros for at at have sat dem perfekt op.

- Drengene skal også have stor ros. Det var en stærk kollektiv indsats. Da plan A ikke virker, skifter vi til plan B, og det løser de meget professionelt. Den måde, de tackler det på, er et meget godt billede på vores sæson, siger Fatah Abdirahman.

På lørdag venter Haderslev på Fredensvang i sæsonens sidste kamp, og med en sejr her kan AGF-drengene sikre sig DM-guldet.

- Som jeg sagde til drengene efter kampen, har vi nu taget et kæmpe skridt ved at tage til Parken og besejre en så dygtig modstander som FCK. Nu skal vi gøre arbejdet færdigt. En ting er at vinde over FCK i Parken, men hvis vi ikke gør det færdigt på lørdag, kan det være ligemeget, siger Fatah Abdirahman.

Opgøret mod Haderslev har kick off kl. 14.00 på Fredensvangs bane 1. Der er fri entré til kampen.

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet