AGF forlænger med 17-årig offensivspiller

Af: FS - 8. juni 2018, kl. 9:31

Jacob Trenskow og AGF har forlænget samarbejdet, så parterne nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2019.

Den 17-årige Jacob Trenskow har haft sin gang på Fredensvang i seks år, siden han som 11-årig tog skridtet fra samarbejdsklubben BMI til AGF.

Og nu er han også at finde på AGF's træningsbaner minimum det næste halvandet års tid. Offensivspilleren har nemlig tegnet en kontraktforlængelse med AGF frem til udgangen af næste år.

- Det betyder rigtig meget. Det er dejligt at få sin fremtid på plads, og jeg er rigtig stolt over at forlænge med AGF. Det har jeg arbejdet hårdt for. Men det hårde arbejde er langt fra slut. Nu handler det om for mig, at jeg skal blive ved med at udvikle mig, siger Jacob Trenskow.

Om kontraktforlængelsen siger talentchef i AGF, Allan Frederiksen:

- Jacob har ekstraordinære kompetencer, og i dette forår har han i U19-ligaen vist, at han fortsætter med at udvikle på de kompetencer. Så vi glæder os til det kommende samarbejde, hvor vi har fokus på Jacobs spidskompetencer og fysik, siger Allan Frederiksen. 

Jacob Trenskow, der til daglig huserer på den offensive midtbane på AGF's U19-mandskab, beskriver sig selv som en teknisk dygtig spiller med et godt overblik og en god spilintelligens. Og så har han allerede opsat sig de næste personlige mål.

- Det er min store ambition at få mulighed for at træne og spille sammen med Superliga-holdet, og det håber jeg, at jeg kan opnå med hårdt arbejde både på og udenfor banen, siger Jacob Trenskow.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet