Dansk og svensk modstand i sommer-opstart

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 6. juni 2018, kl. 14:09

Som forberedelse til den nye sæson skal AGF spille tre test-kampe i sommerperioden - mod FC Midtjylland og Djurgårdens IF, samt en lukket kamp mod en unavngiven modstander. 


Mens spillerne er på ferie har der været travlhed på Fredensvang med at forberede opstartsprogrammet, så holdet kan blive klædt bedst mulig på til premieren på Superligaen, der finder sted i weekenden omkring den 13., 14., 15. og 16. juli. 


Spillerne møder ind efter deres ferie tirsdag den 19. juni, hvorefter der over de kommende uger venter tre testkampe mod stærke modstandere og naturligvis en masse god træning på Fredensvang inden den nye turnering går i gang midt i juli. Test-modstanderne bliver det nykårede mesterhold fra FC Midtjylland hjemme i Ceres Park og svenske Djurgårdens IF. Her er AGF inviteret til en traditionsrig jubilæumskamp i Stockholm. Læs mere om den kamp her.Kampen fra Sverige bliver livestreamet, så man kan følge med hjemme i Aarhus. 
Det sker via DIF TV.

Derudover møder AGF i starten af juli et endnu unavngivet hold, der har ønsket, at holde kampen lukket for offentligheden og derfor kan vi først fortælle om den kamp, når den bliver aktuel.  

Sådan ser sommerens testkampe ud: AGF vs. FC Midtjylland - lørdag den 23. juni kl. 15 / Ceres Park

Djurgårdens IF vs. AGF - lørdag den 30. juni kl. 14 / Stockholms Stadion

Lukket kamp mod unavngiven modstander i juli.

Vi håber at se mange til testkampen i Ceres Park mod FCM den 23. juni kl. 15, hvor der vil være gratis adgang. Mere information om den kamp kommer, når vi nærmer os. 
Følg også med her på AGF.dk for nyheder fra opstarten til den nye sæson.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet