Helmig har holdet klar til Det Første Bad

8. juni 2018, kl. 13:45

Thomas Helmig melder sit hold klar til Det Sidste Bad

 

For to år siden lukkede AGF's Legender det gamle klubhus på Fredensvang ned med 'Det sidste bad' og rejste samtidig penge til det nye klubhus. Nu er det nye klubhus klar til indvielse den 16. juni, og igen er Legenderne klar med et stort støttearrangement.

Denne gang under navnet 'Det Første Bad', hvor legenderne rejser penge til ungdommens del af det nye klubhus. 

Så lørdag den 16. juni vil ni cykelhold konkurrere om, hvem der kan køre længst. Jo, længere et hold kører, jo flere penge samler de ind til det gode formål.


Et af holdene har AGF-ambassadør Thomas Helmig som holdejer og midt i lanceringen af en ny VM-sang melder sangeren sit hold klar. Med sportsdirektør Peter Vesterdal, soigneur Bent Wachmann og Teknisk chef Michael Nonbo i spidsen har holdet både de klassiske ryttere, samt de første finansielle indsprøjtninger på plads, forlyder det. 

Holdets fire ryttere er Poul Frederiksen, Søren Lindemanns, Jens Ole Mehl og og Niels Chr. Wintherbo. 
 
- Vi lukker først vore øjne i Aarhus, når vi har kørt de andre hold helt i seng. Og vi går klart efter sejren den 16. juni, lyder det fra direktør Peter Vesterdal. 
 
Middelfart Sparekasse, Langenæsbageriet, samt Fodsportsforeningen MorgenBasserne har indtil videre støttet holdet. Ønsker du også at støtte Helmigs hold, der har nummer otte, så sker det via MobilePay no. 50962. 

Læs mere om Det Første Bad her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet