Målmandstalent forlænger i AGF

Af: FS - 8. juni 2018, kl. 10:58

U19-målmanden Kasper Thiesson Kristensen og AGF har lavet en ny aftale, så de nu forlænger samarbejdet til sommeren 2019.

Onsdag aften vogtede 18-årige Kasper Thiesson Kristensen - også blot kaldet 'TK' - målet for AGF's U19-mandskab mod FC København i sæsonens sidste kamp i U19-ligaen. Det blev dog ingen fornøjelse for det unge målmandstalent, der måtte se bolden gå i sit eget net hele fire gange. 

Men her dagen derpå kan den unge keeper dog nu glæde sig over, at han har sat sin underskrift på en ny aftale med AGF gældende frem til næste sommer.

- TK har i det seneste år haft en flot udviklingskurve, der har udmøntet sig i flere udtagelser som reservekeeper til Alka Superligaen. Dernæst har han været en dygtig skanse i reserveholds- og u19-ligakampe, og han får en central rolle i vores elite-setup for sæsonen 18/19, siger talentchef i AGF, Allan Frederiksen.

Selv siger hovedpersonen:

- Den her aftale er noget, der betyder rigtig meget for mig. Det har været et personligt mål for mig, og noget jeg har arbejdet hårdt på at opnå. Så det er fedt at få styr på dét udenfor banen, så man nu kan koncentrere sig 110 procent om det på træningsbanen og vide at man er i trygge og dygtige hænder her på Fredensvang, siger Kasper 'TK' Kristensen, der kom til AGF fra samarbejdsklubben FC Skanderborg. 

Fortsætte kurven
 op
Til daglig arbejder Kasper Kristensen tæt sammen med målmandstræner for talentafdelingen, Søren Holm Nielsen, og han ser frem til at fortsætte målmandens positive udviklingskurve.

- TK er en ung målmand med en flot statur og et højt teknisk niveau. Han er inde i en rigtig god udvikling, og det har gavnet ham enormt meget at være med inde over førsteholdet - det har modnet ham meget. Så han ligner mere og mere en seniormålmand, siger Søren Holm Nielsen.

Kasper 'TK' Kristensen var i vinters med Superliga-holdet på træningslejr i Portugal. Her fik han sin uofficielle AGF-debut for førsteholdet, da han erstattede Aleksandar Jovanovic i målet mod kinesiske Beijing Guoan F.C. Men han endnu har sin officielle debut til gode.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet