Ny fanshop tager form

29. juni 2018, kl. 9:44

AGF får ny og større fanshop. Åbningsdag med stor nyhed fredag 6.7

Der bygges på Ceres Park og Arena i disse dage. For op til den nye sæson kan AGF præsentere en helt ny og større fanshop. Så nu bliver der endnu bedre muligheder for at udstyre sig med AGF-trøjer og diverse merchandise fra din klub. 

Den nye fanshop er ved at tage form foran Ceres Arena - ikke langt fra den gamle shop. Dermed kommer den nye fanshop til at ligge perfekt i forbindelse med AL Bank Fanzonen. 

Den nye fanshop skal afløse den hidtidige, der lå inde Ceres Arena og ret beset var blevet lidt for lille. Derfor ser butikschefen da også frem til den nye shop. 

- Vi har længe følt, at har haft for lidt albuerum, hvor vi for eksempel har manglet nogen muligheder for at vise vores varer ordentlig frem, ligesom butikkens størrelse har sat en begrænsning på sortimentet. Så vi glæder os nu til den helt nye butik og vi arbejder hårdt for at blive klar, siger Clemen Christensen, der er merchandisechef i AGF. 

Og arbejdes hårdt skal der også - for den nye shop slår dørene op næste fredag den 6.7 kl. 12. Her præsenterer vi ikke bare en ny flot shop, men også en vaskeægte nyhed, der vil vække opsigt. Aros vil også være til stede og skabe en fest for de små. Så kig ud næste fredag og følg med her på AGF.dk for nyt om den nye fanshop.

P1010717

(Den nye fanshop tager form. Lige nu er den hvid, men når den åbner kommer den til at blive rød som de andre bygninger ved Ceres Park og Arena) 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet