Sæsonkort udløser tifo-bonus

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 11. juni 2018, kl. 16:02

I dag åbner sæsonkort-salget i AGF. Og det bliver med et nyt stemningsafsnit, hvor der skal sælges tusind sæsonkort. Når vi det mål, så udløser det en bonus til tifo-arbejdet på 100.000 kr.

Her til eftermiddag åbnede AGF for salg af sæsonkort til den kommende sæson. I 14 dage har det kun været eksisterende sæsonkortholdere, der har kunne forny deres kort, men fra kl. 14 i dag kunne alle købe ind på en fast plads på Ceres Park i sæsonen 2018/2019. 

En af nyhederne i den kommende sæson er, at de mest livlige og stemnings-skabende fans flytter til et nyt afsnit, der bliver deres eget. For stemnings-afsnittet i Ceres Park flytter nu permanent fra Øvre C1-C3 til Øvre B1-B2, der fremover bliver tilhængernes eget afsnit. Her har de fået frie hænder til udsmykning, ligesom der bliver investeret i alt den nødvendige indretning og udstyr til fansene. 

Op til 100.000 til tilhængerne
Men ejerskabet kommer også til udtryk i et nyt tiltag, hvor tilhængerne - udover naturligvis at støtte klubben - nu selv kan støtte tifo-arbejdet ved at investere i et sæsonkort. 

For i en ny kampagne vil tifo-arbejdet få en større økonomisk indsprøjtning fra AGF med udgangspunkt i, hvor mange sæsonkort, der sælges til det nye afsnit. Jo flere sæsonkort, der sælges til afsnittet, jo flere penge til tifo- og stemningsarbejdet - måske helt op til 100.000 kr. 

Målet er, at vi sammen skal nå 1.000 sæsonkort på det nye afsnit, der så vil blive fyldt. Og hvis det nås, så udløser det en bonus på 100.000 kr. til tifo-arbejdet. Hen over sommeren vil man kunne følge med i udviklingen frem mod målet om tusind, der altså udløser 100.000 kr. til tifo-arbejdet. 

Cover 167Priser
 i bund
Priserne til det nye afsnit har op til denne sæson fået endnu et hak nedad for de yngre fans. Således koster et sæsonkort for studerende og unge under 18 år nu kun 599 kr., mens det for voksne koster 1.199 kr. i fornyelsesperioden - samme pris som sidste år. Nu koster det en hundredmand mere. 

Billetprisen til afsnittet bliver fast. Nemlig 100 kr. - uanset kategori (voksen, pensionist, studerende og børn). Så der skal ikke mange kampe til før sæsonkortet er hentet hjem - der så altså også bidrager til tifo-arbejdet. 

Læs mere om sæsonkortene og køb dit nye kort her 

Ønske fra fansene 
Det er tilhængerne selv, der gennem længere tid har udtrykt ønske om at flytte til hjørnet af Ceres Park på Bravida Tribunen.

- Det har været stort ønske fra vores fans at flytte til et nyt stemningsafsnit ud fra en vision om, at de i højere grad vil kunne bakke spillerne op fra det nye afsnit, og at stemningen kan blive endnu bedre, fortæller fankoordinator/SLO i AGF, Anders Elbæk Kristensen. 

Her kan du se et indslag fra AGF TV fra i foråret, der handler om ønsket om at flytte stemningsafsnittet:

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet