U17 kan tage stort skridt mod guld i dag

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 13. juni 2018, kl. 9:14

Der venter U17 en spændende kamp i dag i Telia Parken, hvor holdet kan spille sig tæt på guld.

AGF har været en del i Telia Parken på det seneste. Først var det Alka-Superligaholdet, der spillede Europa Playoff. Så var det U19, der mødte FC København i deres række. I dag er det så U17-holdet, der skal spille på hovedstadens stadion, når de møder FC København i en slags finale i U17-ligaen.

Dagens modstander er inden kampen foran AGF med et enkelt point på førstepladsen. Det betyder, at AGF - med en sejr i dag - vil bringe sig i en meget gunstig position til at genvinde guldet i U17-ligaen.

Omvendt vil en sejr til københavnerne bringe guldet til København og AGF må så nøjes med sølv. U17-holdet møder i den sidste kamp bundholdet Haderslev hjemme på Fredensvang på lørdag. Så der er meget på spil i eftermiddag for de unge gutter i hvidt.

- I forhold til sidste års hold, så er det her U17-hold et andet hold med nogen andre typer. Der er kun tre spillere, der var en del sidste sæson. Men drengene arbejder hårdt på træningsbanen og har gjort det hele året. Og den slags har det med at give pote - og derfor er vi med i toppen igen i år, og selv om FC København er rigtig godt kørende i øjeblikket, så har vi også en god chance for at tage sejren og dermed komme tættere på guldet, hvis vi kan finde vores spil i eftermiddag, fortæller U17-cheftræner Fatah Abdirahman.Hvis du er i København i dag og har lyst til at støtte U17 i kampen for guld, så finder du relevant information her. Husk, at den sidste kamp for U17, der altså - hvis alt går vel i dag - kan være en guldkamp, finder sted på lørdag den 16. juni kl. 14.00 på Fredensvang. Vi følger kampen fra Telia Parken i dag og du kan i eftermiddag læse om kampen og resultatet her på AGF.dk 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet