AGF kører med i Classic Race i legendarisk bil

Af: SHC / Foto: Nonbye - 19. juni 2018, kl. 17:30

En speciel racerbil får comeback i dette års Classic Race Aarhus - og det oven i købet med AGF på køleren.

Når Classic Race Aarhus senere på månden tænder motoren for dette års store racerarrangement i Aarhus, så bliver det med en helt speciel bil på asfalten rundt om Mindeparken. 

For efter 15 års fravær fra racersporten gør racerkøreren Allan Brøchner nu comeback i det løb som hans afdøde far, Niels Brøchner stod i spidsen for frem til sin død i 2016. Og det bliver i en helt særlig bil som Allan Brøchner stiller op i. Han kommer nemlig til at køre i sin fars BMW 2002 fra 1971 - en bil som Niels Brøchner efterlod sin søn og som altså nu kommer til sin ret igen ved dette års Classic Race Aarhus. 

AGF-bil
Men Brøchner-BMW'en får ikke bare comeback. Den kommer også til at køre for AGF, da Allan Brøchner har indgået et samarbejde med byens hold, der betyder, at han stiller op for AGF i en hvid bil med klubbens logo. Dermed vil AGF for første gang helt bogstaveligt talt være en del af Classic Race Aarhus.

Allan Brøchner er en erfaren racerkører, der tilbage 1994 - sammen med sin far - stiftede Team Aarhus Racing. Gennem tiden som aktiv kører opnåede Allan Brøchner adskillige podiepladeser både i Danmark og udlandet. Siden han selv stoppede som aktiv kører har han hjulpet unge kører frem på banen. Som såkaldt "racing engineer" har han ikke alene arbejdet med talenter i Team Aarhus Racing, men også med talentudvikling i New Zealand og Australien for at hjælpe kører til en podiet. 

De seneste år har Allan Brøchner været en del af Magnussen Racing Experience og for sæsonen 2018 skal han arbejde for Jay Howard Driver Development i USA. Men altså også køre i en hvid AGF BWM med en klassisk historie, når Classic Race Aarhus løber af stablen den 26. og 27. maj. 

Full Size Render [1]

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet