AGF siger farvel til tre spillere

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 18. maj 2018, kl. 14:44

Lørdag siger fire spillere farvel til hjemmepublikummet. Det drejer sig om Alexander Juel Andersen, Michael Zacho og Daniel A. Pedersen, der ikke forlænger deres kontrakter med AGF. Derudover er der også blomster til Mikkel Rask, der indstiller sin karriere efter sæsonen.

I morgen spilles sæsonens sidste hjemmekamp, når SønderjyskE kommer i Ceres Park til det første Europa Playoff-opgør af to.

I forbindelse med kampen skal vi sige farvel til nogle af de spillere, der forlader AGF efter sæsonen.

Det drejer sig om Alexander Juel Andersen, Michael Zacho og Daniel A. Pedersen, der ikke forlænger deres respektive kontrakter, der alle løber ud den 30. juni. Alle tre spillere får derfor overrakt blomster inden kampstart kl. 16, hvor publikum dermed også får mulighed for at sige farvel og tak for denne gang. 

Derudover er der også blomster til Mikkel Rask, der jo fornylig fortalte, at han indstiller karrieren efter denne sæson. 

Om de tre aktuelle afgange siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen: 

- Alexander Juel Andersens sidste tid her i AGF har desværre været plaget af et par slemme skadesperioder, og vi er fra begge sider enige om, at Alex nu skal ud og finde nye udfordringer og få nye impulser i sit fodboldliv. Alexander har været et godt bekendtskab og har altid været en god ambassadør for klubben - både på og udenfor banen, og vi vil altid kunne tænke tilbage på ham som en dedikeret professionel. Vi takker Alexander for hans tid i AGF og ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden. 

- Vi har i nogen tid været i dialog om en ny aftale med DAP (Daniel A. Pedersen, red.). Men vi må konstatere, at det af forskellige årsager ikke er lykkedes at nå i mål om en forlængelse. Sådan er det nogen gange i professionel fodbold, og vi ønsker DAP held og lykke på hans videre færd, siger sportschef i AGF, Peter 'PC' Christiansen. 

Endelig siger AGF også farvel til Michael Zacho, der i forårssæsonen har været udlejet til Brabrand. Men hvis kontrakt nu altså også udløber efter denne sæson.

- Mens han har været væk har vi haft en god dialog med Zacho og fulgt hans kampe for Brabrand. Og det står klart for begge parter, at Zacho nu skal finde et sted, hvor han kan få den spilletid, han skal bruge for at fortsætte sin udvikling. Han skal ha' fortsætte med at få nogen kampe under bæltet og det får han nu chancen for et andet sted, siger sportschefen om Michael Zacho. 

Så i morgen bliver det altså afskedens stund for fire spillere inden kampen mod SønderjyskE. Så kom i Ceres Park tag behørigt afsked med spillerne.

Billetter til den kamp findes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet