David Nielsen: Fantastisk som vi leverer

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 13. maj 2018, kl. 20:51

Efter dagens 3-2 sejr i Odense var det en stolt cheftræner David Nielsen, der kunne konstatere, at de mange skader op til kampen ikke fik betydning for resultatet.


- Skaderne op til kampen i dag betød ingenting, kunne man se. DAP blev skadet under opvarmningen, men vi arbejder med hele truppen, og det er fantastisk at se, hvordan vi bare går ud og leverer sådan en kamp som i dag. Det fortæller meget om den kultur, vi har fået på holdet. Vi har spillet et fantastisk forår, og derfor synes jeg, at det er fedt, at vi kan få afsluttet det med den her kamp i Odense, sagde David Nielsen efter en kamp, der blev overværet af 2.000 fans fra Aarhus. En opbakning som spillere og træneren var meget taknemmelig for. 

- Der var 2000 fans med fra Aarhus, så det taler for sig selv. Endnu engang var det en magtdemonstration på udebane, og at se så mange mennesker være bag spillerne, når de er trætte og skal løbe omstillinger, er fantastisk. Vi viser, at vi ikke har lyst til at gå på sommerferie med den måde, som vi arbejder på. Det var to fantastisk kampe fra to store hold, og jeg har al respekt for OB og den måde, de gør tingene på. Det var fedt at være med til.

Skærmbillede 2018-05-13 Kl . 19.04.37

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet