David Nielsen: Kun første halvleg

Af: PS / Foto: Ole Nielsen - 6. maj 2018, kl. 15:02

Vi svarer godt igen. Sådan lød det blandt andet fra cheftræner David Nielsen efter dagens 3-2 sejr over OB i Ceres Park.

- Det her er kun første halvleg af opgøret imod OB. Vi vinder 3-2 i dag, og det var stærkt af os. Det er klart, at det sender et chok igennem holdet, når OB scorer på deres første angreb. Det bruger vi desværre lidt for lang tid på at komme os over. Om det er varmen, der gør det, ved jeg ikke, men det korte og det lange er, at du skal flytte benene mere, end vi gjorde i første halvleg. Vi får skiftet en ekstra spiller ind centralt i banen, og det stopper OB's boldomgang og gør vores spil mere fremadrettet, så det var godt.

Sådan sagde cheftræner David Nielsen blandt andet efter dagens 3-2 sejr over OB i den første Europa Playoff kamp af to. De blev en dag, hvor sejren kom i hus efter AGF var bagud to gange i løbet af kampen. 

- Jeg synes, vi svarer godt igen i anden halvleg. Der er ingen tvivl om, at folk mener, at OB har været i en bedre forfatning end AGF i mange år. Nu mødes vi i en kamp, hvor vi føler, at vi kan få målt os selv. Jeg havde et mål før kampen i dag, som var, at vi ikke skulle være ude af opgøret inden på søndag, og det er vi lykkes med, lød det fra David Nielsen inden fokus nu rettes mod den næste kamp i Odense, der er næste søndag kl. 18. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet