Gratis sæsonkort til alle børn

31. maj 2018, kl. 10:53

Nu kan alle børn få deres eget sæsonkort til Ceres Park. Op til den nye sæson lancerer AGF et nyt børnekort.

Vi elsker at se glade børn på lægterne i Ceres Park. Især er Aros helt pjattet med ungerne på Familietribunen på B3-B6. Derfor vil vi gerne give børn og deres familier endnu bedre mulighed for at komme til fodbold i Ceres Park.

I de senere år har vi gjort det ved at tilbyde gratis adgang til fodbold for børn under 15 år. Det gør vi stadig, men nu skal man have et nyt sæsonkort for at komme gratis til fodbold i Ceres Park. 

AGF introducerer nemlig et nyt sæsonkort til børn under 15 år helt gratis. Kortet giver børnene en række fordele: 

Adgang til alle AGF's hjemmekampe i Superligaen og i DBU Pokalen (I pokalen dog kun til og med kvartfinalen) 

Eksklusive tilbud i boderne i Ceres Park 

Adgang til arrangementer i forbindelse med AGF's hjemmekampe. 

Det nye kort gælder fra den kommende 2018/2019 sæson og skal bestilles via denne nye hjemmeside.  Her kan man også læse mere om arrangementer og aktiviteter på Familietribunen, samt deltage konkurrencer om fede AGF-præmier. Og altså også bestille det nye sæsonkort til børn, der i øvrigt kommer både på AGF App og som et fysisk kort.  

Topbillede Børn

Sæsonkort til hele familien
AGF er for hele familien og det kan også ses i sæsonkortmulighederne. Fælles for alle sæsonkortene er, at de kan benyttes til Familietribunen, således man har mulighed for både at sidde med sine børn, når de er med på stadion, men også have mulighed for at sidde på C-tribunen, når børnene ikke kan komme med. Vi har nu åbnet for gentegninger af sæsonkort og fra den 11. juni åbner vi for nysalg. Følg med her på AGF.dk 

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet