Hæder til Sana og Stage

Af: SHC / Foto: FS og ON - 31. maj 2018, kl. 15:20

Årets Spiller og Årets Fighter er kåret.Hvert år uddeler trænerteamet og den sportslige stab omkring Alka Superliga-holdet to priser til spillere, der på hver deres vis har udmærket sig i sæsonens løb og som derfor bliver kåret til henholdsvis Årets spiller og Årets fighter. 

Priserne blev uddelt onsdag eftermiddag, da spillerne var samlet for at ønske hinanden god ferie og sige tak for sæsonen. 

Og i år gik hæderen til Tobias Sana og Jens Stage. Tobias Sana blev kåret til Årets Spiller, mens Jens Stage fik pokalen som Årets Fighter.- Der er mange store spillere, der har fået pokalen tidligere og det er en ære at blive kåret til årets spiller i AGF. Det er et dejligt rygstød at få i mit arbejde med at komme tilbage til den nye sæson oven på min skade og jeg sætter virkelig pris på hæderen, siger Tobias Sana, der med prisen går i fodsporet på spillere som Steffen Rasmussen, Martin Jørgensen, Leon Andreasen, John Stampe, Stig Tøfting, Lars Lundkvist og Henning Enoksen. Men Tobias Sana er den første udlænding, der får prisen. 

Tobias Sana 181117-15Årets fighter gik til Jens Stage, der har erobret en fast plads på holdet i denne sæson. - Jeg er stolt over, at trænerteamet mener, jeg har gjort mig fortjent til at blive årets fighter i AGF. Jeg spiller med hjertet og det håber jeg, man kan se på banen og på min arbejdsindsats, og jeg er glad og beæret over, at få pokalen i år, siger Jens Stage, der på pokalen blandt andet kan se navne som Anders Kure, Claus Thomsen, Jan Lauridsen, Troels Rasmussen og Bent Wachmann. Jens Stage 070817-04

Pokalen for Årets Spiller er blevet uddelt siden 1963, hvor John Amdisen fik den, mens Årets Fighter blev uddelt første gang i 1978, hvor titlen gik til Kim Ziegler. Stort tillykke til Jens Stage og Tobias Sana, der nu hver kan glæde sig over at få en vandrepokal med hjem til hylden indtil næste år, hvor priserne uddeles igen. 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet