Kanstrup: Langt fra forbi

Af: PBS / Foto: - 19. maj 2018, kl. 18:42

Pierre Kanstrup ærgede sig over de to sene SønderjyskE-mål i dagens hjemmekamp. Men det er langt fra forbi, understreger anføreren.

Anfører Pierre Kanstrup var i sagens natur skuffet efter dagens kamp mod SønderjyskE, der endte 2-2 på to sene mål af gæsterne efter AGF ellers havde domineret kampen de første 75 minutter. 

- Vi skal selvfølgelig vinde sådan en kamp og lukke det noget tidligere. Jeg synes, at vi spiller en rigtig god kamp, hvor vi skaber et hav af chancer. Vi spiller fantastisk i 80 minutter, men næste gang skal vi være lidt mere modne og kloge i vores spil i slutfasen, lød det fra Pierre Kanstrup, der spillede en god kamp i midterforsvaret, hvor gæsterne ikke kom til mange chancer før det sidste kvarter.

Nu gælder det om at få vasket skuffelsen af sig over den sene udligning og så få restitueret frem mod returkampen på tirsdag i Haderslev kl. 19. 

- Der kommer en kamp igen på tirsdag, hvor vi skal være en smule skarpere, og så er jeg sikker på, at det nok skal gå. SønderjyskE har et fint resultat, men jeg synes, at det er et meget åbent opgør. Vi har bestemt i sinde at gå ned og levere en præstation, som vi gjorde i dag, men bare over 95 minutter. Det er langt fra forbi, understreger kaptajnen. 

Tager du med til Haderslev på tirsdag til returkampen, så finder du billetter her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet