Lørdag skal vi slå sæsonrekorden

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 15. maj 2018, kl. 21:33

Lørdag venter årets indtil nu vigtigste kamp, når SønderjyskE kommer på besøg til den første kamp i den sidste Europa Playoff-runde. Holdet får brug for stor støtte, så vi går efter at slå sæsonrekorden i Ceres Park.

Efter den samlede sejr over OB gælder det nu den sidste og afgørende runde i Alka Superligaens Europa Play Off.

Modstanderen bliver SønderjyskE over to kampe, hvor den første finder sted på lørdag i Ceres Park kl. 16. Returopgøret bliver tirsdag i Sydbank Park kl. 19. Og formår vi at vinde samlet over sønderjyderne, så venter en endelige playoff kamp mod nummer fire fra Mesterskabsspillet på udebane. Den kamp finder sted fredag den 25. maj. 

Men skal holdet komme så langt, skal der først vindes over SønderjyskE. Så gutterne får brug for alt den støtte de kan få hjemme i Ceres Park på lørdag, hvor vi går efter at slå sæsonrekorden, så vi kan få sendt holdet bedst mulig afsted til Haderslev på tirsdag.  

Sæsonrekorden stammer fra august sidste år, hvor vi var 12.156 tilskuere til en kamp mod Brøndby. Det tal går vi efter at slå på lørdag, så holdet kan få den bedst mulige opbakning i den vigtige kamp på vej mod Europa.

- Det er fantastisk at vi spiller de her små finaler hele tiden. Det er den slags man lever og ånder for som fodboldspiller - at kampene betyder så meget, og det må man sige, at de gør nu. Det kunne man også se på den flotte opbakning, vi fik i Odense i søndags - det betyder meget for os og vi håber også, at se mange hjemme i Ceres Park på lørdag, siger Jens Stage, der glæder sig til endnu en stor kamp på hjemmebane. - Vi skal ha' gang i Ceres Park og så skal vi op og trykke til dem, så vi kan komme godt ind til returkampen, tilføjer midtbanemanden.

Fanklub 070517-03 (2)Billetsalget til lørdagens kamp er startet. Og det bliver en herlig fodboldeftermiddag i Ceres Park, hvor vi åbner AL Bank Fanzonen med underholdning for store og små inden kampen starter kl. 16.

Så tag familien under armen, kom i skoven til årets sidste hjemmekamp og vær med til at slå sæsonrekorden ved en fantastisk fodboldeftermiddag. Tirsdag morgen var der godt 5.400 billetter ude. Mangler du stadig din, så findes de her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet