Sæsonrekorden står for fald i dag

Af: FS / Foto: Ole Nielsen - 19. maj 2018, kl. 8:27

Der kommer mange til fodbold i Ceres Park i eftermiddag. Men der er plads til flere.

Når AGF senere i dag møder SønderjyskE hjemme i Ceres Park vil der sandsynligvis være flere tilskuere end før i denne sæson. I hvert fald var der lørdag morgen mere end 10.000 billetter ude til kampen, der er den første af to Europa Playoff opgør frem mod den endelige finale næste fredag. Dermed ser det ud til, at der i eftermiddag kommer flere end de 12.156, der i sensommeren 2017 satte den hidtidige sæsonrekord i en hjemmekamp mod Brøndby.

Skal rekorden i hus, så kræver det dog, at der bliver solgt en god portion billetter i løbet af lørdagen. Men det er AGF også optimistiske omkring. - Sædvanligvis beslutter mange sig først i sidste døgn op til kamp, for at tage i Ceres Park. Og det bliver også nødvendigt, at der kommer lidt flere billetter ud, hvis vi skal slå sæsonrekorden i dag. Men fortsætter udviklingen og tendensen, så skal vi nok også nå det. Og med udsigt til godt vejr og en meget vigtig kamp for holdet, så er der heller ikke nogen grunde til ikke at komme i Ceres Park i eftermiddag, siger Søren Højlund Carlsen, der er kommunikationschef i AGF.

Udover det gode vejr, så lokker AGF også med en kamp, hvor der er meget på spil. Kampen er den første af to opgør om retten til at møde nummer fire fra Alka Superligaens mesterskabsspil om en plads i Europa League. Den kamp finder sted fredag den 25. maj. Men først skal AGF altså forbi SønderjyskE i dobbelt-opgøret, der starter i Aarhus i dag kl. 16. - I modsætning til det her tidspunkt sidste år, hvor vi spillede for at undgå nedrykning, så spiller holdet nu for at opnå noget - for at vinde noget. Og her gælder det naturligvis om at få et godt resultat i den første kamp på hjemmebane inden returkampen på tirsdag i Haderslev. Derfor håber vi, at se mange i Ceres Park i dag, så holdet kan få den bedst mulige opbakning. Det betyder meget for spillerne, når der er tætpakket i Ceres Park og publikums støtte er en uvurderlig faktor for dem. Så igen kan vi kun opfordre til at komme i skoven i eftermiddag, siger Søren Højlund Carlsen. 


Det er i øvrigt ikke første gang, at der kommer mange i Ceres Park til en kamp mod SønderjyskE. 
I foråret 2010 var der 16.387 til en kamp mod SønderjyskE. Det tal overgås nok ikke i eftermiddag, men mindre kan også gøre det, når sæsonrekorden står for fald.Inden kampen i eftermiddag varmer AGF op med AL Bank Fanzonen, der åbner kl. 14.30. Portene til Ceres Park åbnes kl. 14.45 og kampen fløjtes i gang kl. 16. 
Billetter kan findes her.

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet