Traditionsrig kamp i vente i aften

Af: SHC / Foto: Ole Nielsen - 31. maj 2018, kl. 11:43

Sidste showkamp for denne sæson finder sted i aften. Og det bliver en kamp, der dufter af århusianske fodboldtradtioner.

AGF er i denne uge på en mini jubilæumsturné til tre samarbejdsklubber, der alle fejrer 100 års jubilæum. I aften er sidste stop, når turen går til den traditionsrige klub, AIA Tranbjerg, der blev stiftet i august 1918. 

AGF og AIA klinger flot i - især ældre århusianeres ører. For indtil 1965 var AIA den nærmeste udfordrer i Aarhus til AGF. De to klubber mødte for første gang hinanden i den landsdækkende række den 24. august 1955, hvor de spillede 1-1 foran 22.000 tilskuere. Siden udkæmpede de to mange drabelige kampe inden AIA gled ned gennem rækkerne.  

Men i aften får vi mulighed for at genoplive det historiske opgør, når AIA byder på showkamp mod AGF. Det sker kl. 18 på Grønløkke Stadion. Her møder vi AIA Tranbjergs serie 3 hold og med to showkampe i benene allerede i en meget varm uge, så får værterne nok ikke bedre mulighed end i aften for at få en AGF-skalp med hjem i klubhuset.  

Showkampen i aften er den sidste i denne omgang inden holdet nu for alvor går på sommerferie. Så det er dermed også sidste mulighed for at se gutterne inden de går på en velfortjent sommerferie. 

Der er gratis entré til festlighederne på Grønløkke Stadion, hvor der vil være mulighed for at købe øl, vand og pølser. Derudover disker arrangørerne op med konkurrencer og underholdning. Så tag familien under armen og tag en tur til Tranbjerg i aften til god underholdning. 

Herunder kan du se, hvordan det gik i mandags, hvor vi besøgte Hammel GF

 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet