Stemningsafsnit flytter permanent

29. maj 2018, kl. 9:36

Fra den nye sæson flytter de mest stemningsskabende fans til et nyt afsnit, der bliver deres eget. Og jo flere sæsonkort, der sælges til det nye afsnit, jo flere penge til tifo- og stemningsarbejdet.

Når spillerne midt i juli løber på banen til den første kamp i den nye sæson i Alka Superligaen, bliver det med en forandring på lægterne.

For stemningsafsnittet i Ceres Park - altså der, hvor de mest livlige fans bakker holdet op fra - flytter nu permanent fra Øvre C1-C3 til Øvre B1-B2.

Det tilhængerne selv, der gennem længere tid har udtrykt ønske om at flytte fra det såkaldte "Speakers Corner" og så over modsat i hjørnet af Ceres Park på Bravida Tribunen, hvor der på B1 og B2 øvre nu bliver et permanent stemnings-afsnit. - Det har været stort ønske fra vores fans at flytte til et nyt stemningsafsnit ud fra en vision om, at de i højere grad vil kunne bakke spillerne op fra det nye afsnit, og at stemningen kan blive endnu bedre. Vi lytter hele tiden til vores fans og har en rigtig god dialog, og vi har nu imødekommet et stærkt ønske om at flytte afsnittet, siger fankoordinator i AGF, Anders Elbæk Kristensen, der opfordrer til, at alle fans bakker op om flytningen.
 
Jo flere sæsonkort, jo mere stemning

Det nye afsnit bliver fremover på mange måder tilhængernes eget afsnit, hvor de har fået (næsten) frie hænder til udsmykning og, hvor der bliver investeret i den nødvendige indretning og udstyr.

Ejerskabet kommer også til udtryk i et nyt tiltag, hvor tilhængerne indirekte selv kan støtte tifo-arbejdet ved at investere i et sæsonkort.For i en ny kampagne kommer AGF fremover nu til at bidrage til tifo-arbejdet med udgangspunkt i, hvor mange sæsonkort, der sælges til det nye afsnit.

Målet er, at vi sammen skal nå 1.000 sæsonkort på det nye afsnit. Hvis det nås, så udløser det en bonus på 100.000 kr. til tifo-arbejdet. Hen over sommeren vil man kunne følge med i udviklingen frem mod målet om tusind til 100.000. 

CovernystørrelseBilligere priser

Priserne bliver fortsat helt i bund på det nye afsnit og har fået endnu et hak nedad. Således koster et sæsonkort for studerende og unge under 18 år til det nye afsnit nu kun 599 kr. Et almindeligt voksenkort koster 1.299 kr. Her gives, der dog lige nu 100 kr. i rabat i fornyelsesperioden, der er i gang nu.

Billetprisen til afsnittet bliver fast. Nemlig 100 kr. - uanset kategori (voksen, pensionist, studerende og børn). Så der skal ikke mange kampe til før sæsonkortet er hentet hjem - der så altså også bidrager til tifo-arbejdet. 


Lige nu kan man forny sit sæsonkort. Ønsker man et nyt, så åbner vi for salget den 11. juni kl. 14. 
Se mere her.

Fakta om det nye fanafsnit:


Det vil ikke være muligt at gå fra B1-B2 til resten af B-tribunen og omvendt.Der vil fortsat være familieafsnit på B3-B6.

Sæsonkortet til afsnittet hedder "Fankort". 

Afsnittet har endnu ikke noget navn. Det tidligere stemnings-afsnit kaldes i folkemunde "Speakers Corner", men det er ikke op til AGF om det navn flytter med. Det gamle afsnit får nu sæder på og de pladser udbydes fremover på almindelige sæsonkort.

Henvendelser angående det nye fan-afsnit kan rettes til AGF's SLO på aek@agf-as.dk. 

Læs mere om de nye sæsonkort her. 

Og her kan du se et indslag fra AGF TV fra det sidste forsøg med flytningen inden det nu altså bliver gjort permanent. 


Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet