Stor søndag i vente på Fyn

Af: SHC / Foto: Getty Images - 8. maj 2018, kl. 10:12

På søndag gælder det returkampen i Europa Playoff mod OB på Ewii Park i Odense. Med en sejr i bagagen fra den første kamp er der mange århusianere, der tager turen til Fyn.

Søndag den 13. maj kl. 18 står det næste slag i jagten på en europæisk plads, når vi møder OB i returkampen i den første Europa Playoff. Den første kamp i Aarhus endte som bekendt med en 3-2 sejr til AGF. Men alt er åben i et opgør over to kampe, hvor udebanemål i sidste ende kan blive en faktor. 

Så holdet får brug for alt den støtte de kan få i jagten på endnu en sejr, der kan sikre os videre avancement i det europæiske playoff. OB har på forhånd tilkendegivet, at udebaneafsnittet vil blive udvidet til op mod 1.600 pladser, hvis interessen er til det, og allerede nu ser det ud til, at det godt kan blive tilfældet. Således melder både AGF Fanclub Aarhus og Samlet om Aarhus for stor interesse for de busture, der arrangeres til Fyn, ligesom billetsalget er godt i gang. 

- Ligesom til alle andre udekamp i denne sæson, så håber vi, at se mange fans på lægterne i Odense. Vi behøver deres støtte, så vi kan gøre stadion i Odense til vores hjemmebane på søndag, siger Tobias Sana. 

- Det er en fuldstændig ny kamp, som bliver lige så hård og svær for os som den første. Jeg havde et mål før kampen i i søndags, der var, at vi ikke skulle være ude af opgøret inden på søndag, og det er vi lykkes med, og nu håber vi på en hvid endetribune på søndag, tilføjer cheftræner David Nielsen. 

Billetter til kampen kan købes via OB's hjemmeside til 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn u/ 14 år. 

Og her finder du alt relevant information om kørsel, transport og andre praktiske forhold. 

Husk, at både AGF Fanclub Aarhus, Nysir, Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Sjælland arrangerer busture til Odense, der jo også er let tilgængelig med både tog og bil. Så på gensyn på Fyn på søndag den 13. maj kl. 18. Og vi skulle hilse og sige, at du skal huske den hviie trøje! 

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet