U17 satte 2-0-føring over styr

Af: BJ - 7. maj 2018, kl. 23:11

AGF's U17-hold smed helt unødvendigt to point i lørdagens hjemmekamp mod Esbjerg.

Set over hele kampen burde holdet have hevet en sikker sejr i land, men fem minutters defensiv uopmærksomhed og manglende effektivitet på flere store chancer resulterede i, at kampen mod vestjyderne endte 2-2.

AGF-mandskabet havde ellers bragt sig 2-0 i front og havde fin kontrol over kampen mod gæsterne, der stod kompakt og satsede på omstillinger. 1-0-målet faldt allerede efter to minutter og blev sat ind af William Førby (billedet). Få minutter ind i anden halvleg udbyggede Anders Fæster føringen efter en dødbold,og det lignede på det tidspunkt en sikker sejr. Men i løbet af fem minutter fik Esbjerg, der trænes af den tidligere AGF-spiller Jerry Lucena, bragt balance i regnskabet på to identiske scoringer: genembrud i højre side efterfulgt af et fladt indlæg og en scoring tæt under mål.

AGF-spillerne jagtede herefter et sejrsmål og havde adskillige chancer til at tage sejren, men enten stod Esbjergs keeper eller træværket i vejen eller også blev åbne skudmuligheder sendt forbi mål. Opgøret endte dermed 2-2, hvilket var en stor skuffelse for cheftræner Fatah Abdirahman.

- Jeg er smeget uforstående over, vi kunne tabe denne kamp. Vi gør egentlig mange ting rigtig imod et EfB-hold, som ventede på, vi skulle dumme os. I første halvleg spiller vilidt for langsomt, men efter pausen får vi skruet opfor tempoet, og bortset fra fem minutter med dårligt forsvarsspil, så kører vi dem over. Men det er simpelthen ikke godt nok, at vi ikke laver flere mål, når vi skaber så mange chancer. Derfor føles det også som et nederlag, fordi vi taber to point, som vi burde og skulle have haft, siger Fatah Abdirahman, der roser Anders Fæster for en stærk indsats og gode indhop af de tre indskiftere.

Allerede onsdag skal U17 i aktion, hvor FC Midtjylland gæster Fredensvang.

Kampfakta - U17 Ligaen
AGF - Esbjerg 2-2 (1-0)
1-0: William Førby (2')
2-0:  Anders Fæster (45')
2-1: Mark Borchers (49')
2-2: Denis Catovic (51')

Johannes Frahm- Oscar Fulgsang, Jon Jokull Hjaltason, Emil Agerbæk, Frederik Jørgensen- Marcus Ginnerup, Mads Bager (53: Magnus Kirchheiner), Peter Rogers, William Førby (53: Jacob Green-Petersen) - Frederik Ihler (60: Oliver Lund), Anders Fæster

Nyheder


SØG I ARKIVET

Søg i arkivet